Ποια η όμορφη δημοσιογράφος του CNN στη συνέντευξη με τον Κ. Μητσοτάκη (εικόνες+video)

138

Έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι δημοσιογράφος οικονομικών θεμάτων: καταπράσινα μάτια, καλλίγραμμο σώμα και πτυχίο από το London School of Economics. Εκρηκτικός συνδυασμός για μία φιλόδοξη γυναίκα που θέλει να κάνει καριέρα στην τηλεόραση και στις δύο όχθες του Ατλαντικού.

Η δημοσιογράφος του CNN Τζούλια Τσάτερλι με το πορτοκαλί έξωμο φόρεμα που πήρε συνέντευξη από τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, γεννήθηκε στο Λονδίνο.

Λίγα χρόνια αργότερα μετακόμισε με την οικογένειά της στο Μανχάταν. Μετά τις σπουδές της στο London School of Economics, εργάστηκε για ένα φεγγάρι στη Morgan Stanley. Το 2010 ξεκίνησε την καριέρα της ως δημοσιογράφος στο αμερικανικό δίκτυο CNBC.

Κάλυψε σημαντικά επιχειρηματικά και πολιτικά γεγονότα: από συνόδους κορυφής της Ευρωζώνης, μέχρι εκλογικές αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο. Έχει πάρει συνέντευξη από αξιόλογες προσωπικότητες, Ευρωπαίους αρχηγούς κρατών και υπουργούς Οικονομικών. Αίσθηση είχε κάνει η συνέντευξή της με τον Ιταλό ακτιβιστή και ιδρυτή του Κινήματος Πέντε Αστέρων, Μπέπε Γκρίλο.

Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση, η Τζούλια με τα μακριά εβένινα μαλλιά θα φοράει μονόχρωμο φόρεμα και θα έχει διάπλατο χαμόγελο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική της ζωή ακόμα και την ημερομηνία γέννησής της, η Τζούλια είναι τόσο μυστικοπαθής που πολλοί θεωρούν ότι μπορεί να έχει παντρευτεί και να μην το λέει.

Της αρέσουν τα ταξίδια ενώ δεν συμπαθεί τα social media. Για επαγγελματικούς λόγους έχει λογαριασμό στο Twitter: @JChatterleyBBG με 16 χιλιάδες followers.

Η Βρετανή δημοσιογράφος που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη με την εμφάνιση που διαθέτει, δεν έχει δώσει τροφή για σχόλια σε ό,τι αφορά την ερωτική της ζωή. Όπως υποστηρίζουν τα διεθνή ΜΜΕ, η Τζούλια δείχνει πως δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει σύζυγο ή έχει μία σχέση: το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η δουλειά της.