Ποιος μεθοδεύει την αντικατάσταση της Τουλουπάκη;

244
Ελένη Τουλουπάκη Δημοκρατική Συμπαράταξη

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Ένα κυβερνητικό στέλεχος έχει αναλάβει τα νταραβέρια στον νευραλγικό τομέα της Δικαιοσύνης, υπονομεύει ανοιχτά την ανανέωση της θητείας της.

Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι το εν λόγω κυβερνητικό στέλεχος προωθεί έναν καραμπινάτο δεξιό για αντικαταστάτη της Τουλουπάκη.

Διαβάστε περισσότερα στο «Καρφί» που κυκλοφορεί στα περίπτερα

Μη χάσετε το Σάββατο 6 Απριλίου, το αποκαλυπτικό «Καρφί». Διαβάστε: ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΣΙΤΗ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ στα ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΤΡΕΜΕΙ τις ΚΑΛΠΕΣ Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και το κυβερνητικό επιτελείο ματαιοπονούν, γιατί πιστεύουν ότι μπορούν να αποτρέψουν την εκλογική τους συντριβή. Η χαριστική βολή έρχεται με το σκάνδαλο που έχει σχέση με τον «Μανόλο» ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ, ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ Τρίτο κόμματο Κίνημα Αλλαγής, διψήφιο ποσοστό στις Ευρωεκλογές ΚΙΝΑΛ: Η ακτινογραφία της νέας Κεντρικής Επιτροπής ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΒΡΟΜΙΚΑ ΚΟΛΠΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Το φιάσκο της Novartis πληρώνει η Τουλουπάκη Ετοιμάζουν καραμπινάτο Δεξιό για αντικαταστάτη ΤΟ ΚΑΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗΝ COSCO Τορπίλη ΣΥΡΙΖΑ στην πιο μεγάλη επένδυση για τον Πειραιά ΜΕ ΣΙΩΠΗΡΡΗ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Τα «ορφανά» που στήνουν παράγκες δίπλα στη Ν.Δ. Η εφημερίδα που ίδρυσε ο Νίκος Κακαουνάκης κυκλοφορεί κάθε Σάββατο σε όλα τα περίπτερα της χώρας με πλούσια θεματολογία, πολλές αποκλειστικότητες και πολιτικό παρασκήνιο, που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού!