Ποιος παίκτης αποχώρησε από το χθεσινό Masterchef: Η κριτική των σεφ (Video)

191

Οι δύο ομάδες έφτασαν στο συμβούλιο και άκουσαν τον απολογισμό της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef.

Οι κριτές βαθμολόγησαν υψηλότερα τα πιάτα της μπλε ομάδας και έτσι Χρήστος Γλωσσίδης, Γιώργος Φασιλής και Τιμολέων Διαμαντής οδηγήθηκαν στον εξώστη για να παρακολουθήσουν χωρίς άγχος τους συμπαίκτες τους να διαγωνίζονται για την παραμονή τους στο διαγωνισμό.

Σάββας Ληχανίδης, Δημήτρης Τσίκιλης και Αργυρης Αγλαμίσης φόρεσαν τις μαύρες ποδιές και κλήθηκαν να αντιγράψουν το απαιτητικό και πολύπλοκο πιάτο του executive chef Αστέριου Κουστούδη, με βασικό υλικό το ορτύκι σε μια ώρα και σαρανταπέντε λεπτά.

Τα πιάτα και των τριών ήταν πάρα πολύ κοντά στο πρωτότυπο με μικρές λεπτομέρειες να διαφέρουν. Ο Δημήτρης Τσίκιλης ήταν εκείνος τελικά που συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις κριτές και εκείνος που αποχώρησε από το MasterChef.

Ο Πάνος Ιωαννίδης εξέφρασε τη δική του λύπη για την αποχώρηση του παίκτη που με τα αστεία του έδινε μια άλλη νότα μέσα στο διαγωνισμό.

«Δημήτρη, ομολογώ ότι κάθε αποχώρηση κάθε παίκτη από το MasterChef είναι δύσκολη για εμάς. Εντελώς ειλικρινά και εντελώς ανθρώπινα σου λέω ότι η δική σου σήμερα, σίγουρα για όλους, αλλά και προσωπικά σε εμένα, θα μου στοιχίσει», ανέφερε συγκεκριμένα ο chef.