«Πόλεμος» για τον Ράμπο...υπουργό Πάνο Καμμένο: Τι απαντά στον Στρατηγό Κωσταράκο(εικόνα)

401

Στην αιχμηρή ανάρτηση του προέδρου της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και επίτιμου Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλη Κωσταράκου, απάντησε με Tweet του ο Πάνος Καμμένος.

Ο υπουργός Άμυνας έγραψε πως «Ο Στρατηγός Κωσταράκος αφού δώριζε από μια στολή κάθε υπουργό τώρα ως απόστρατος κάνει φαρμακερές αναρτήσεις στο διαδίκτυο προφανώς γιατί ως υπουργός δεν ενέκρινα αυτοκρατορική συνοδεία 21 μαγειρες, υπασπιστές για την σύζυγο, σερβιτόρους να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος»

Στην πρωινή του ανάρτηση ο Μιχάλης Κωσταράκος σχολίασε καυστικά την συνήθεια του Πάνου Καμμένου να φοράει στρατιωτικές στολές. Ο επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνα επισήμανε «τον κόπο και το τίμημα που έχουν καταβάλει όσοι φορούν τις στολές αυτές και ότι δεν μπορεί να τις φοράει ο καθένας, ακόμα κι αν αυτός είναι υπουργός, καθώς η στολή είναι σύμβολο».

Επίσης, στην ανάρτηση του υπογράμμισε πως «ο πολιτικός προϊστάμενος των ΕΔ δεν έχει κανένα λόγο ή δικαίωμα ή ακόμα, σε ένα πιο "πολιτικό πλαίσιο", δεν νομιμοποιείται να φέρει την οποιαδήποτε στολή που περιλαμβάνεται στον Διακλαδικό Κανονισμό Στολών προσθέτοντας μάλιστα δικά του "υπουργικά διακριτικά".

Την στολή την φέρουν όσοι αποτελούν στελέχη των ΕΔ και έχουν ενταχθεί σε αυτές σύμφωνα με τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα και τους νόμους διαδικασίες.

Απο προσωπική πείρα μπορώ να πω οτι το δικαίωμα να φέρεις τη στολή δεν ειναι καθόλου εύκολο να το αποκτήσεις, γιατι πρέπει να καταταγείς και συνεπαγεται ενα μεγάλο προσωπικο και οικογενειακό τίμημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ