Πώς ο Kυριάκος με εμφάνιση αλά Ομπάμα αλλάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα

243
Πώς ο Kυριάκος με εμφάνιση αλά Ομπάμα αλλάζει τα τηλεοπτικά δεδομένα

ΠΗΓΗ: tinasmess.gr

PING Από χθες το βράδυ το πολιτικό image making στην Ελλάδα αλλά και η ελληνική τηλεόραση γενικότερα άλλαξαν σελίδα ή έστω και αργά ενηλικιώθηκαν. Ηταν ίσως η πρώτη φορά που η αντιγραφή ενός τοκ σόου όπως αυτό του Τζίμι Φάλον στο οποίο βασίζετσι στο “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου έπιασε τόπο.

Αυτό που οι Αμερικανοί πολιτικοί κάνουν κατά κόρον εδώ και δεκαετίες στην Αμερική έγινε με πολλά χρόνια καθυστέρηση και στη χώρα μας χάρη στον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ένας αρχηγός πολιτικού κόμματος και ίσως επερχόμενος πρωθυπουργός τόλμησε να βρεθεί σε ένα βραδινό τοκ ψυχαγωγικό σόου, να γελάσει, να δοκιμαστεί, να τσαλακωθεί, να παίξει, να αστιευτεί, να τραγουδήσει και να μας εκπλήξει με τις απαντήσεις του έχοντας τον αέρα του νικητή αλλά και του ηγέτη.

Άνετος, πρόσχαρος και με περίσσιο χιούμορ έφτασε να “τρολάρει” τον μετρ του τρολαρίσματος Φάνη Λαμπρόπουλο παραφράζοντας ακόμα και το λαϊκό άσμα του Κωνσταντίνου Αργυρού “Ξημερώματα”.

Μητσοτάκης: Μειώσεις φόρων από τον Ιανουάριο του 2020 και σχέδιο για την αναγέννηση της Μεσαίας Τάξης

PONG Σε αυτό, φυσικά, έβαλε το λιθαράκι της και η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν πρώτη στις Ευρωεκλογές φιλοξένησε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στην πρωινή εκπομπή του ALPHA κάνοντας μια χαλαρή, διαφορετική συζήτηση για πιο προσωπικά θέματα που μάλιστα έσκισε από πλευράς ποσοστών τηλεθέασης αλλά και απήχησης.

Μητσοτάκης: Μειώσεις φόρων από τον Ιανουάριο του 2020 και σχέδιο για την αναγέννηση της Μεσαίας Τάξης

PING Ο Γρηγόρης, ωστόσο, πήγε την υπόθεση του πολιτικού image making ένα βήμα παρακάτω πραγματοποώντας ένα τηλεοπτικό όνειρό του φιλοξενώντας έναν πολιτικό πρώτης γραμμής. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ωστόσο, ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση καθώς τόλμησε αυτό που κανείς άλλος πολιτικός δεν είχε τολμήσει: να σπάσει τα ταμπού και να βρεθεί σε ένα τηλεοπτικό πλατό μιας χαλαρής βραδινής εκπομπής κάνοντας μια αντρική συζήτηση που θύμιζε – θα τολμήσω να πω – τις επικές εμφανίσεις του Μπάρακ Ομπάμα, κάτι που σε αυτή τη μορφή και με αυτό το εκτόπισμα πολιτικού δεν είχαμε δει ποτέ ως τώρα στην ελληνική τηλεόραση. Θέλω να ελπίζω ότι από εδώ και στο εξής το εγχείρημά του θα βρει κι άλλους μιμητές…