Πρεμιέρα: Μεγάλη επιτυχία για το Kontra Channel

39

Αναβαθμισμένο και πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, ξεκίνησε εχθές το νέο πρόγραμμα του Kontra Channel. Από την πρώτη κιόλας ημέρα, η ενημέρωση, όπως μόνο το Kontra Channel ξέρει να προβάλλει, κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό. Πλέον ο  τηλεθεατής μπαίνει στην καρδιά των γεγονότων και δίνει το «παρών» στο καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού.

Το Kontra News, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Μελιγγώνη, έδειξε νέα δυναμική, αποκαλύπτοντας τον άκρως ενημερωτικό χαρακτήρα των ειδήσεων. Πλαισιωμένος από την έγκριτη δημοσιογραφική του ομάδα, αναλύουν με αντικειμενικό τρόπο την επικαιρότητα, δίνοντας ουσία στην ενημέρωση. Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής, ήταν ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας για το  Σκοπιανό, τη Νέα Δημοκρατία και τη συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο.

Ακολούθησε η εκπομπή «Χώρα εν Καμίνω» με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο. Ο έμπειρος δημοσιογράφος υποδέχτηκε στο στούντιο, εκπροσώπους όλων των παρατάξεων της πολιτκής σκηνής, προβάλλοντας και αναλύοντας τις εξελίξεις της επικαιρότητας.

Τη σκυτάλη στην ενημέρωση, πήρε ο Μάκης Κουρής με την εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου». Μαζί με τον Σπύρο Γκουτζάνη αλλά και με πλήθος καλεσμένων που παρευρέθησαν ζωντανά στο στούντιο, μας παρουσίασαν με καυστικό και αντικειμενικό τρόπο την επικαιρότητα.

Η ζώνη της ενημέρωσης έκλεισε, με την εκπομπή «Kontra24» και παρουσιαστή τον Αιμίλιο Λιάτσο. Ο διευθυντής της εφημερίδας Kontra News, υποδέχτηκε ζωντανά στο στούντιο εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής θέτοντας επί τάπητος τις πολιτκές εξελίξεις.

Ζωντανό, Ανατρεπτικό και Ασυμβίβαστο το Kontra Channel, το πρώτο κανάλι στην ενημέρωση, έρχεται να δώσει ουσία στην ενημέρωση με ένα πλούσιο πρόγραμμα, κάθε μέρα από τις 19:00  μέχρι τις 02:00. Με συνεχόμενη ζωντανή ενημέρωση, βρίσκεται στην καρδιά των εξελίξεων, έτοιμο να διακόψει το πρόγραμμα του σταθμού για να μεταδώσει ό,τι συμβαίνει, τη στιγμή που συμβαίνει!

Kontra Channel. Γιατί εδώ πρωταγωνιστής είναι η ενημέρωσή σου!