Προανακριτική: Ο Καλογρίτσας ζητάει μετάθεση της κατάθεσης του

166

Αδυναμία να προσέλθει να καταθέσει αύριο στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής, δηλώνει ο Χρήστος Καλογρίτσας επικαλούμενος παρενέργειες από τον εμβολιασμό του κατά του κορωνοϊού.

Στην επιστολή του ο Χρήστος Καλογρίτσας διαβεβαιώνει ότι θα αποστείλει και ιατρική βεβαίωση και ζητάει να μετατεθεί χρονικά η κατάθεσή του ώστε να μπορέσει να προσέλθει ενώπιον της Επιτροπής που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Μεταξύ άλλων ο κ. Καλογρίτσας αναφέρει στην επιστολή του:

«Θα ήθελα και εγγράφως να σας ενημερώσω ότι αδυνατώ να παρασταθώ ενώπιόν Σας κατά την αυριανή ημερομηνία, λόγω έντονων συμπτωμάτων κόπωσης, ατονίας, πόνων στους μύες και μουδιασμάτων, τα οποία βιώνω μετά τον εμβολιασμό μου κατά του Covid-19 με το εμβόλιο Moderna.

Συναφώς και δεδομένου ότι έχει προγραμματιστεί και σήμερα ιατρική επίσκεψη για παρακολούθησή μου θα σας αποσταλεί και σχετική βεβαίωση, την οποία και θα αιτηθώ.

Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλώ πολύ για τη χρονική μετάθεση της άνω εξέτασής μου σε άλλη ημερομηνία ώστε να αναρρώσω και να μπορώ να ανταποκριθώ προσηκόντως στο καθήκον της μαρτυρίας μου.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».

Σημειώνεται ότι η ΝΔ θα ζητήσει γνωμάτευση γιατρού, και θα προτείνει την κλήση Καλογρίτσα για την Πέμπτη με παράλληλη κλήση του Νικολάου.