Πρόεδρος Αστυνομικών: Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια θέλεις στρατό

99

«Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια θέλεις στρατό», τόνισε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, Δημοσθένης Πάκος, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο στα Εξάρχεια, όπου άντρες του Λιμενικού Σώματος βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες οπλισμένους κουκουλοφόρους κατά την επιχείρηση εντοπισμού εμπόρου ναρκωτικών στην περιοχή.

«Η πληροφόρησή μου είναι ότι η Αστυνομία δεν γνώριζε για την επιχείρηση. Ενημερώθηκε την ώρα που λένε. Αν σχεδίασαν επιχείρηση εντός των Εξαρχείων και ενημέρωσαν το Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων τότε δεν βλέπουν τηλεόραση. Για να επιχειρήσεις μέσα στα Εξάρχεια, θέλεις στρατό», αανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ο Δημοσθένης Πάκος επεσήμανε παράλληλα ότι «οι μπαχαλάκηδες εκπαιδεύονται επάνω στους άνδρες των ΜΑΤ και της Αστυνομίας. Κάθε βράδυ είναι πεδίο βολής» τονίζοντας ότι τα Εξάρχεια είναι «άβατο».

«Την τελευταία φορά που πήγε αστυνομία εκεί για να κάνει επιχείρηση να πάρει το κράτος ή ο ιδιοκτήτης μία κατάληψη πίσω πήγαν 100 αστυνομικοί», κατέληξε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών,.