Προεκλογική ομιλία του Θανάση Μπούρα στο Ζεφύρι, τη Μάνδρα και επίσκεψη στο ΓΕΛ Μαγούλας (φωτο)

128

Ο Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας πραγματοποίησε προεκλογική ομιλία στο Ζεφύρι και τη Μάνδρα.

Πλήθος κόσμου τον τίμησαν με την παρουσία τους δείχνοντάς του την αγάπη τους και τη στήριξή τους. Ο κ. Μπούρας τους ευχαρίστησε όλους θερμά για την τιμή που του έκαναν και δήλωσε ότι η στήριξή τους του δίνει τη δύναμη να συνεχίσει τον αγώνα του για την Δυτική Αττική. Πάντα με γνώμονα την ηθική, την εντιμότητα, τη γνώση, την πείρα, την εργατικότητα, την αποτελεσματικότητα και την αμεσότητα.

Ο κ. Μπούρας ευχαρίστησε όλες και όλους και τον καθένα ξεχωριστά γι’ αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση που δίνει δύναμη στον ίδιο και δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία στις 7 Ιουλίου θα είναι Κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης Πρωθυπουργός και ο Θανάσης Μπούρας πάλι ο δικός τους Βουλευτής στη Δυτική Αττική.

Ο κ. Μπούρας μίλησε για την κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου και είπε ότι η πολιτική αλλαγή είναι εθνική αναγκαιότητα. Παρουσίασε επιγραμματικά το πρόγραμμά της Νέας Δημοκρατίας. Μίλησε για την αναγκαιότητα μιας ισχυρής ανάπτυξης, για τη μείωση της φορολογίας και την προσέλκυση επενδύσεων που θα οδηγήσει σε νέες θέσεις εργασίας με υψηλές αποδοχές. Μίλησε για την ανάγκη κοινωνικής πολιτικής.

Αναφέρθηκε εκτενώς και στο θέμα της ασφάλειας της περιοχής. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι: «Θα καταργήσουμε αμέσως τον νόμο Παρασκευόπουλου που έχει καταντήσει την πόρτα της φυλακής περιστρεφόμενη πόρτα ξενοδοχείου. Θα καθιερώσουμε την ένστολη αστυνόμευση σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Με επανασύσταση της ομάδας ΔΕΛΤΑ, και ενδυνάμωση της ομάδας ΔΙΑΣ και των ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας. Θα ενισχύσουμε το θεσμό του αστυνομικού της γειτονιάς, για να εμπεδωθεί ξανά το αίσθημα ασφάλειας στους συμπολίτες μας, ιδαίτερα της Δυτικής Αττικής».

Επεσήμανε ότι με δική του παρέμβαση ξεκίνησε η αποκατάσταση των ζημιών και η ανακατασκευή της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ελευσίνας-Θηβών από τις καταστροφικές πλυμμήρες του Νοεμβρίου του 2017. Με συνεχείς πιέσεις και παρεμβάσεις έθεσε το ζήτημα της άμεσης δημιουργίας αντιπλημμυρικών έργων στο Δήμο Μάνδρας- Ειδυλλίας.

Μίλησε για τον αγώνα που έκανε μέσα από επίκαιρες ερωτήσεις και πιέζοντας το Υπ. Παιδείας και πέτυχε τελικά να δοθεί ευνοϊκή ρύθμιση για καθ’ υπέρβαση εισαγωγή σε ΑΕΙ και Στρατιωτικές Σχολές για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του 2018 που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου του 2017 στη Μάνδρα και τη Νέα Πέραμο και την πυρκαγιά του Ιουλίου του 2018 στην Κινέτα.

Ο κος Μπούρας αναφέρθηκε και σε πολλά από τα σημαντικά έργα σε όλους τους Δήμους της Δυτικής Αττικής που φέρουν τη σφραγίδα του είτε ως Νομάρχης Δυτικής Αττικής είτε ως Υφυπουργός.

Ο κος Μπούρας παραβρέθηκε επίσης στη βραδιά αποφοίτησης των μαθητών του ΓΕΛ Μαγούλας όπου τον κάλεσαν ως τιμώμενο πρόσωπο καθώς στήριξε την επαναλειτουργία του ΓΕΛ Μαγούλας ως εξεταστικό κέντρο πανελλήνιων εξετάσεων.

Ο κος Μπούρας σε σύντομο χαιρετισμό ανέφερε μεταξύ άλλων «Προσωπικά έχω ιδιαίτερη ευαισθησία για την Παιδεία λόγω της ιδιότητάς μου ως καθηγητής Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Και είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που με δική μου προσωπική παρέμβαση και χάρη στον αγώνα που έδωσα με συνεχείς κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις επαναλειτούργησε το ΓΕΛ Μαγούλας ως εξεταστικό κέντρο φέτος και πάλι μετά από πολλά χρόνια. Έτσι, οι μαθητές της Μαγούλας μπήκαν στο στίβο των πανελληνίων φέτος με ανεβασμένη ψυχολογία.»