Προκλητική απάντηση Πολάκη σε Δικαιοσύνη: Είστε πλέον προβλέψιμοι

157

Νέα εξωθεσμική παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης, λίγες ώρες μετά την ανάρτησή του στο Facebook η οποία προκάλεσε την αντίδραση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων.

Με νεότερη ανάρτησή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας απευθύνεται με επιθετικό και ειρωνικό τόνο στην Ένωση, η οποία τον κατηγόρησε για «απόπειρα παρέμβασης στο έργο της Δικαιοσύνης, ενέργεια που συνιστά θεσμική εκτροπή».

Συνεχίζοντας στο γνώριμο ύφος του, ο Π. Πολάκης κάνει υποδείξεις στους λειτουργούς της Δικαιοσύνης πώς πρέπει να επιτελούν το έργο τους, επικρίνοντάς τους ότι «καθυστερούν αδικαιολόγητα» να ελέγξουν αναφορές που ο ίδιος έχει αποστείλει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

ΠΡΟΣ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ - ενταύθα

Αξιότιμοι κύριοι,

1) διάβασα την ανακοίνωση σας

2) καθίστασθε πλέον προβλέψιμοι καθώς κάθε φορά που κάποιος θίγει κάτι στη λειτουργία της Δικαιοσύνης μιλάτε για "θεσμική εκτροπή"

3) Πριν βγάλετε την ανακοίνωση, ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ πως... Απο τις 31/12/18 εχω αποστείλει ως Αναπλ. Υπ υγείας 4 (τέσσερις) αναφορές προς την Εισαγγελία του Αρείου πάγου για κάθε μία από τις υποθέσεις που αναφέρονται στην ανάρτηση, ζητώντας να υπάρξει ΑΡΜΟΔΙΩΣ ο προβλεπόμενος ΕΛΕΓΧΟΣ, καθώς κατά την εκτίμηση μου οι υποθέσεις αυτές ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ

4) Εγώ δε μίλησα για "πολιτικό χρόνο" όπως τεχνηέντως αναφέρει η ανακοίνωση σας, αλλά για ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΟΥΝ !!!

5) Μια που το έφερε η κουβέντα, πιστεύω πως αναγκαίο θα ηταν η "κλεψύδρα του δικαστικού χρόνου " να ρυθμιστεί (για τέτοιες υποθέσεις τουλάχιστον) να μετράει σε μήνες και οχι σε δεκαετίες όπως το παρελθόν (π.χ. Siemens - C4i, κλπ)

Μετά τιμής
Παυλος Πολάκης αν .Υπ.Υγείας

Δείτε την ανάρτηση του αναπληρωτή Υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, στο Facebook