Πρωτοφανές θράσος της ανίκανης Γεροβασίλη: Κατηγορεί για...λαϊκισμό τον Μητσοτάκη (εικόνα)

201
Η Γεροβασίλη ομολογεί πως η κυβέρνηση παρακολουθεί πολίτες μέσω social media

Την ώρα που το απόγευμα της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας, ανενόχλητοι κουκουλοφόροι τα έκαναν γυαλιά καρφιά, χωρίς να γίνει καμία ενέργεια από την αστυνομία, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη... παραπονιέται ότι ότι «κανείς δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας» και κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη για λαϊκισμό.

Σε επίσημο δελτίο Τύπου του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η Γεροβασίλη απαντά στον... λαϊκισμό Μητσοτάκη, λέγοντας ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, «μετεωρίζεται από την λασπολογία στην τρομολαγνεία και τον απύθμενο λαϊκισμό».

«Ο πρόεδρος της ΝΔ, τρομοκρατημένος από τις αντιδράσεις ακόμα και στελεχών του κόμματός του για το ύφος και το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Βουλή, προσπαθεί απελπισμένα να αλλάξει την ατζέντα, καταφεύγοντας για άλλη μια φορά στο προσφιλές του θέμα περί βίας και ανομίας», αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη λέει ότι «κάνει ότι δεν βλέπει τις μεγάλες επιχειρήσεις της Αστυνομίας που γίνονται σε περιοχές όπως τα Εξάρχεια και αλλού, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δήθεν υπάρχει ανοχή στην παραβατικότητα».

«Ο κ. Μητσοτάκης, για μία ακόμη φορά, δυσφημεί συνειδητά την εικόνα της χώρας και αρέσκεται να μοιράζει ανέξοδα υποσχέσεις για μαγικές λύσεις σε υπαρκτά προβλήματα, που η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν κλείνει τα μάτια.

Ας γνωρίζει ο πρόεδρος της ΝΔ ότι ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά και δεν παραπλανάται από τα ψεύδη και την υποκρισία…», καταλήγει η Όλγα Γεροβασίλη.