Πρωτοφανής επίθεση Καμμένου στον Πρόεδρο της Βουλής για τον Κουφοντίνα

86
«Εγώ δεν δέχομαι τον κ. Βούτση, ο οποίος κατά καιρούς έχει επιτεθεί σε εμένα. Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Δεν με θέλει ο κ. Βούτσης, ποτέ δεν με ήθελε», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star.

Σε μία πρωτοφανή επίθεση προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, προχώρησε πριν από λίγο ο Πάνος Καμμένος εμπλέκοντάς τον έμμεσα με την υπόθεση των αδειών στον αρχιτρομοκράτη - εκτελεστή της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Κατά καιρούς ο κ. Βούτσης μου είχε επιτεθεί. Είχαμε διαφωνήσει για την υπόθεση Κουφοντίνα και τις άδειές του. Τον ενοχλεί να αναφέρομαι στην υπόθεση Κουφοντίνα. Και δεν μπορεί κάποιοι να τον υποδέχονται έξω από τη φυλακή και να παίρνει άδειες ο Κουφοντίνας», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star. 

«Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος επιτέθηκε στον Νίκο Φίλη αλλά και σε άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, φωτογραφίζοντάς τα ως τους υπαίτιους του «διαζυγίου» του με τον Τσίπρα.

«Υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν με είδαν ποτέ με καλό μάτι.Και ο κ. Φίλης δεν με ήθελε, τον ενοχλούσαν οι απόψεις μου για την Εκκλησία και τις παρελάσεις. Ήθελαν να περάσουν απόψεις για τους αρνητές στράτευσης. Δεν τα πέρασα εγώ αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Ακόμα, ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας υποστήριξε πως ο Νίκος Φίλης και ο Νίκος Βούτσης τον υπονόμευαν και προσπαθούσαν να πείσουν τον πρωθυπουργό να τους διώξει αλλά «ο Αλέξης Τσίπρας τους έγραφε στα παλιά του τα παπούτσια. Ξύδι έπιναν τόσο καιρό».

Καμμένος: «Ο πατέρας της Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου!»

Ακόμα, άφησε αιχμές κατά της υπουργού Τουρισμού σημειώνοντας ευθέως ότι η… Κεντροαριστερά δεν μπορεί να στηριχθεί σε στελέχη όπως η Έλενα Κουντουρά.

«Ο πατέρας της έγραψε τον ύμνο της 21ης Απριλίου, το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών... Αν αυτήν την αριστερά θέλουν τότε τους καλωσορίζω»,  είπε μεταξύ άλλων ο Πάνος Καμμένος.