Πρώτος μάγκας ο Μαρινάκης - Επέστρεψε το 1.500.000 ευρώ της διαφήμισης για το «Μένουμε Σπίτι»!

695

Για ακόμη μια φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ιδιοκτήτης του ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ Τύπου στην Ελλάδα, απέδειξε πόσο ΜΑΓΚΑΣ είναι!

Αφού ο ιδιοκτήτης της Alter Ego αποφάσισε να επιστρέψει σχεδόν 1.500.000 ευρώ, ποσό που αναλογούσε στο σύνολο των Μέσων Ενημέρωσης που κατέχει, για την καμπάνια "Μένουμε Σπίτι".

Στην ανακοίνωση της εταιρείας, ο κ. Μαρινάκης, προτρέπει την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ, δηλώνοντας παράλληλα  με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία της εταιρείας του από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές,

Το δικό μας σχόλιο είναι, πως η Κυβέρνηση επιφύλαξε και απέναντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον ιδιοκτήτη του ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΜΕ της χώρας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αντιμετώπιση σε ότι έχει να κάνει με τους ανταγωνιστές του.

Παράλληλα αναμένουμε με έκδηλο ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει και κάποιος άλλος μηντιάρχης, τέτοιου επιπέδου, που  θα ΤΟΛΜΗΣΕΙ να γυρίσει πίσω τόσα λεφτά.

"Χλωμό" το βρίσκουμε...

Η ανακοίνωση της Alter Ego 

"Τα έντυπα, τα ψηφιακά μέσα και οι τηλεοπτικοί σταθμοί του ομίλου AΛΤΕΡ ΕΓΚΟ από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, από την εμφάνιση δηλαδή της πανδημίας και της παρεπόμενης υγειονομικής κρίσης, πολύ πριν αναληφθούν οι όποιες κυβερνητικές πρωτοβουλίες, είχαν τοποθετηθεί και προειδοποιήσει έγκαιρα την κοινή γνώμη για τους κινδύνους που απορρέουν από την διασπορά του ιού.

Αναλυτικά ρεπορτάζ, επιστημονικές καταγραφές, έρευνες, συνεντεύξεις ειδικών επιδημιολόγων και πλήθος σχετικών άρθρων και εκπομπών φιλοξενήθηκαν στις εφημερίδες μας, στις ιστοσελίδες και στους τηλεοπτικούς μας σταθμούς, με μόνο γνώμονα την ορθή και έγκαιρη ενημέρωση των πολιτών. Και χωρίς βεβαίως καμία προσδοκία κρατικών ή άλλων διαφημιστικών εσόδων.

Αυτή ήταν η υποχρέωσή μας, αυτήν εκπληρώσαμε και με γνώμονα την προστασία της υγείας των πολιτών θα συνεχίσουμε ενημερώνουμε την κοινή γνώμη, καθώς η υγειονομική κρίση εξελίσσεται και συνεχίζει να απειλεί τη χώρα μας.

Επειδή δεν συντασσόμεθα με τη μέθοδο, τα μέτρα και τα σταθμά διανομής των διαφημιστικών κονδυλίων της καμπάνιας «Μένουμε στο σπίτι» και επιπροσθέτως, επειδή θέλουμε να δηλώσουμε με ευθύ και καθαρό τρόπο την ανεξαρτησία μας από κρατικούς πόρους και αμφισβητούμενες διαδικασίες και διανομές, επιστρέψαμε από το μεσημέρι της 8ης Ιουλίου – τα ποσά που προέκυψαν για τον όμιλό μας από τις σχετικές κρατικές διαφημίσεις.

Προτρέπουμε δε την κυβέρνηση να διαθέσει το επιστραφέν ποσό στις οικογένειες των άνεργων εργαζομένων στα ΜΜΕ.

 

H ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

ΤΗΣ ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ"