Προβλήματα από την επέλαση του χιονιά - Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

532
Προβλήματα από την επέλαση του χιονιά: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας

Χιόνια και θερμοκρασίες υπό του μηδενός σε πολλές περιοχές της χώρας έφερε η κακοκαιρία «Τηλέμαχος».

Οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός που καταγράφηκαν την Τρίτη αποτέλεσαν ρεκόρ, ενώ το κρύο και ο χιονιάς επηρέασαν και την Αττική και ειδικά τα βόρεια προάστια.

Πλέον αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας, με χαμηλές θερμοκρασίες, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Το νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει αρχικά τη βορειοδυτική Ελλάδα και από το απόγευμα της Τετάρτης σχεδόν ολόκληρη την επικράτεια.

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη

Την Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις σε όλη τη χώρα, με χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε πεδινές περιοχές της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας και της Θράκης. Βροχές θα πέσουν στις υπόλοιπες περιοχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα στο Αιγαίο και στις παράκτιες περιοχές.

Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από τα βορειοδυτικά και έως το απόγευμα θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα, ενώ από το μεσημέρι στην Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και την Πελοπόννησο θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά, καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας χώρας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -12 έως 1, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -6 έως 3, στη Θράκη από -1 έως 10, στη Θεσσαλία από -3 έως 7, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -1 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 6 έως 13, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 1 έως 12, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 4 έως 12, και στην Κρήτη από 3 έως 13.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, όμως σταδιακά θα παρουσιάσουν ενίσχυση και από το μεσημέρι θα φτάνουν τοπικά τα 8 έως 9 μποφόρ.

Στο Βόρειο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ με ενίσχυση έως το μεσημέρι οπότε θα φτάνουν τοπικά τα 8 μποφόρ, όμως στη συνέχεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 έως 7 μποφόρ.

Στο Νότιο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, όμως σταδιακά θα παρουσιάσουν ενίσχυση και από το μεσημέρι θα φτάνουν τοπικά τα 8 έως 9 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα και το Κιθαιρώνα από το μεσημέρι, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για εκδήλωση καταιγίδων από το απόγευμα. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες στα ορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν φτάνοντας τοπικά τα 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 2 έως 13 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το πρωί. Παγετός θα σημειωθεί έως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -2 έως 3 βαθμούς.

Χρηστικές πληροφορίες από την Περιφέρεια Αττικής

Χρηστικές πληροφορίες προς τους πολίτες για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας παρέχονται από την ιστοσελίδα της Περιφέρεια Αττικής, καθώς επίσης και για τους θερμαινόμενος χώρους, στους οποίους να προστατευθούν αυτές τις ψυχρές ημέρες άστεγοι και ευάλωτοι κοινωνικά συνάνθρωποί μας.

Πρόκειται για πληροφορίες με γενικές αρχές και ειδικότερες συμβουλές αυτοπροστασίας από χιονοπτώσεις και παγετό αναφορικά με την οδήγηση, την πεζοπορεία, καθώς και ενέργειες για την αποκατάσταση ζημιών που έχουν προκληθεί από τα καιρικά φαινόμενα.

Σε ορισμένες από αυτές αναφέρθηκε, ενδεικτικά, και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, από το Κέντρο Αποχιονισμού της Περιφέρειας στο Καπανδρίτι, όπου βρέθηκε το μεσημέρι και πραγματοποίησε σύντομη σύσκεψη με τους επιτελείς με αντικείμενο την εξελικτική πορεία αντιμετώπισης της κακοκαιρίας.

Η Ρένα Δούρου συνεχάρη τους εργαζόμενους της Περιφέρειας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι, σε συνεργασία, «έδωσαν μάχη για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων από την κακοκαιρία, με αποτέλεσμα να μην κλείσουν οι δρόμοι, ούτε καν το κρίσιμο διάστημα μεταξύ μία και τρεις τη νύχτα, όπου η επέλαση του χιονιά οδήγησε τα αποχιονιστικά και τις αλατιέρες ακόμα και στο Σύνταγμα».

Όπως σημείωσε, όλοι αυτοί οι εργαζόμενοι βρίσκονται επί ποδός από τις παραμονές της Πρωτοχρονιάς για την αντιμετώπιση των διαδοχικών καιρικών φαινομένων αρχάς γενομένης του «Ραφαήλ».

Τέλος, η περιφερειάρχης Αττικής κάλεσε τους δημάρχους να ενημερώσουν έγκαιρα ως προς την απόφαση τους για την αυριανή λειτουργία των σχολείων, προκειμένου να προετοιμαστούν μαθητές και εργαζόμενοι γονείς.

Αναφορικά με το φαινόμενο της επιδρομής του χιονιά στο μητροπολιτικό κέντρο, «ο Κεντρικός Τομέας της Περιφέρειας ανταπεξήλθε με απόλυτη επιτυχία στα προβλήματα που προκάλεσε ο παγετός, η χιονόπτωση και οι χαμηλές θερμοκρασίες» τόνισε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η αρμόδια αντιπεριφερειάρχης, Ερμίνα Κυπριανίδου.

Η Ερμίνα Κυπριανίδου πρόσθεσε ότι σε αυτό το πλαίσιο αντιμετωπίστηκαν ικανοποιητικά τα προβλήματα που ενέσκηψαν από τη χιονόπτωση στο οδικό δίκτυο, τόσο στις παρειές του Υμηττού κατά μήκος της Κατεχάκη όσο και στα Τουρκοβούνια στην περιοχή του Γαλατσίου, αλλά και σε άλλα κομβικά σημεία της πρωτεύουσας.

Όπως επισήμανε, με πολύ αλάτι και αποχιονιστικά οχήματα, αλλά και με «τον άριστο συντονισμό των εργαζομένων της Περιφέρειας, των δήμων του Κεντρικού Τομέα, της Τροχαίας και όλων των εμπλεκομένων, κρατήθηκε ανοιχτό το οδικό δίκτυο.

Ακόμα, διατηρήθηκε ασφαλής η προσέγγιση των σταθμών του μετρό, με αποτέλεσα να παρουσιάζει θετικό πρόσημο η γενική εικόνα αντιμετώπισης αυτού του οξυμένου και ασυνήθιστου καιρικού φαινομένου στην καρδιά της πρωτεύουσας».

Σε ό,τι αφορά τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, μετά από συνεχή επικοινωνία με τους δημάρχους αλλά και με αυτοψία του αντιπεριφερειάρχη, Σπύρου Τζόκα, δεν παρατηρήθηκαν προβλήματα από τις χιονοπτώσεις, ενώ τα σχολεία παρέμειναν κλειστά. Διαπιστώθηκε επάρκεια αλατιού για τους δρόμους και ικανοποιητική λειτουργία των θερμαινόμενων χώρων για την προστασία των αστέγων και των ανθρώπων που χρήζουν βοήθειας.

Επιπρόσθετα, οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται για τους θερμαινόμενους χώρους που λειτουργούν εντός της Περιφέρειας Αττικής στο πλαίσιο κάθε δήμου, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας μέσω του συνδέσμου http://www.patt.gov.gr/site/index.php?option=com_content&view=article&id=30032:xristikes-plirofories-gia-tin-antimetopisi-tis-trexousas-kakokairias&catid=338&Itemid=376.

Επίσης, σημειώνεται ότι επειδή η αύξηση της επισκεψιμότητας των ιστοσελίδων μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, η αναγκαία πληροφόρηση για την αντιμετώπιση της τρέχουσας κακοκαιρίας αναρτάται κατά προτεραιότητα στη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο facebook: https://www.facebook.com/PerifereiaAttikis.

Ελλείψεις φαρμάκων στη Θεσσαλονίκη

Εξαντλήθηκαν τα αποθέματα φαρμάκων στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης λόγω των αργιών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και των δυσμενών καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών που δυσχέραναν την προμήθεια τους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), σε καθημερινή βάση λείπουν από τα φαρμακεία τουλάχιστον 100 σκευάσματα και ο αριθμός αυτός αυξομειώνεται κατά διαστήματα, ενώ οι φαρμακοποιοί, για να μην αφήσουν ακάλυπτους τους ασθενείς, δανείζονται φάρμακα από συναδέλφους τους.

Μερικές από τις σοβαρές ελλείψεις που καταγράφονται στα φαρμακεία είναι τα φάρμακα για την καρδιά, τον σακχαρώδη διαβήτη, την υπέρταση, την πνευμονοπάθεια, το αναπνευστικό, αλλά και τα παιδικά εμβόλια.

Αυτό σύμφωνα με τον ΦΣΘ οξύνει το ήδη υπάρχον πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων, το οποίο είναι εκρηκτικό τα τελευταία χρόνια.

"Το πρόβλημα των ελλείψεων φαρμάκων είναι καθημερινό. Ωστόσο λόγω των αργιών των εορτών και εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικράτησαν με τις έντονες χιονοπτώσεις, τον παγετό και τους αποκλεισμούς, έγινε πιο έντονο.

Αυτό σημαίνει ότι διεκόπη η τροφοδοσία των φαρμακαποθηκών και των φαρμακείων, με αποτέλεσμα να εξαντληθούν τα όποια αποθέματα υπήρχαν. Συνεπώς, όλο αυτό το διάστημα δανειζόμαστε φάρμακα το ένα φαρμακείο από το άλλο, ώστε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς και να μην τους αφήσουμε χωρίς τα σκευάσματα που χρειάζονται" δηλώνει ο πρόεδρος του ΦΣΘ, Διονύσιος Ευγενίδης και προσθέτει: "Με βάση τα νέα δεδομένα του καιρού στην Aττική, απ’ όπου ξεκινάει η τροφοδοσία με φάρμακα για όλη την Ελλάδα, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση".

Στο μεταξύ, ανάρπαστα έχουν γίνει τα αντιγριπικά εμβόλια στα φαρμακεία της Θεσσαλονίκης. Η παραγγελία για τη φετινή περίοδο 2018-2019 μέσω του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών (ΣΥΦΑ) Θεσσαλονίκης αφορούσε 125.000 αντιγριπικά εμβόλια, ενώ υπήρξε και συμπληρωματική παρτίδα 30.000 εμβολίων.

Πρόκειται για εξελιγμένα τετραδύναμα εμβόλια που καλύπτουν περισσότερα στελέχη του ιού της γρίπης και τα οποία έχουν ένδειξη για ενήλικες και για παιδιά ηλικίας από έξι μηνών και άνω.

Σύμφωνα με τον Διονύση Ευγενίδη, οι ποσότητες αυτές εξαντλήθηκαν, καθώς οι πολίτες έσπευσαν να εμβολιαστούν, ενώ τυπικά ολοκληρώθηκε και η περίοδος του αντιγριπικού εμβολιασμού, η οποία συνήθως διαρκεί από την 1η Οκτωβρίου έως και τα μέσα Νοεμβρίου. Πάντως σε περίπτωση που κάποιος θελήσει να εμβολιαστεί ακόμη και σήμερα, μάλλον θα δυσκολευτεί, καθώς έχουν περισσέψει ελάχιστα αντιγριπικά εμβόλια και δεν υπάρχει δυνατότητα νέας παραγγελίας.

Τα χιόνια έφεραν προβλήματα σε Εύβοια και Κρήτη

Αδιάκοπη ήταν η χιονόπτωση χθες και κατά την διάρκεια της νύχτας στην Εύβοια, όπου το έστρωσε μέχρι και στην Χαλκίδα.

Στα ορεινά το χιόνι φτάνει και ξεπερνά τους 50 πόντους, με τις αλυσίδες να είναι απαραίτητες σε όλο το επαρχιακό δίκτυο.

Στην Κρήτη επίσης χιόνιζε όλο το βράδυ στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές.

Ο χιονιάς προκάλεσε προβλήματα στην ηλεκτροδότηση σε αρκετές περιοχές, στα δυτικά ως επί το πλείστον του Ηρακλείου και κυρίως σε περιοχές κοντά στον Γιόφυρο. Τα προβλήματα ξεκίνησαν γύρω στις 9 χθες το βράδυ και επεκτάθηκαν σε αρκετές περιπτώσεις μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα με τα συνεργεία της ΔΕΗ να προσπαθούν για την αποκατάσταση των βλαβών.

Αντίστοιχη ήταν η εικόνα που επικρατούσε και στην πόλη του Ρεθύμνου όπου σημειώνονταν κατά διαστήματα χαλαζοπτώσεις.

Ο δρόμος Ηράκλειο - Μεσαρά έκλεισε από το χιόνι το πρωί της Τρίτης στο ύψος του Μουλιανού Πόρου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στις Αγιές Παρασκιές του Δήμου Αρχανών - Αστερουσίων και με γκρέιντερ άνοιξε τελικά ο δρόμος.

Στο Οροπέδιο Λασιθίου το χιόνι έχει φτάσει τους 40 πόντους όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο Δήμαρχος Γιάννης Στεφανάκης, εφιστώντας την προσοχή των επισκεπτών, οι οποίοι μπορούν να προσεγγίσουν την περιοχή μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Καλλιάνος: Πέφτει κι άλλο η θερμοκρασία

Μιλώντας στο “ΘΕΜΑ 104,6”, ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος χαρακτήρισε πιο επικίνδυνο το νέο κύμα κακοκαιρίας που έρχεται από αύριο, Τετάρτη, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα επικρατήσει πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου αργότερα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας και των νοτιάδων που θα επικρατήσουν, θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

«Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτό το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα "γυρίσει" ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις», σημείωσε.

Προβλήματα στις συγκοινωνίες στην Αττική

Εξομαλύνεται σταδιακά η κυκλοφορία των μέσων μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, μετά την σφοδρή χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Όπως έγινε γνωστό από τον ΗΣΑΠ τα δρομολόγια εκτελούνται κανονικά, από τον Πειραιά μέχρι και τηνΚηφισιά.

Νωρίτερα τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου εκτελούνταν το πρωί μέχρι τον σταθμό «Ειρήνη», καθώς το χιόνι που έπεσε από χθες το βράδυ στην Αθήνα δημιούργησε πολλά προβλήματα.

Την ίδια στιγμή, με τροποποιήσεις εκτελούνται τα δρομολόγια των λεωφορείων, ειδικά στα βόρεια και τα βορειοανατολικά της Αττικής.

Αναστέλλονται και τροποποιούνται δρομολόγια Λεωφορείων ως εξής:

036: Διακοπή λειτουργίας λόγω παγετού

242, 250: Διακοπή λειτουργίας λόγω παγετού

405, 450, 451, 460, 461: Έως πλατεία Παλιάς Πεντέλης μέσω Χαλανδρίου & Λεωφόρο Πεντέλης λόγω παγετού

410: Έως νοσοκομείο Παπαδημητρίου λόγω παγετού

446: Έως Παλαιά Πεντέλη λόγω παγετού

522, 524, 526, 530, 543: Διακοπή λειτουργίας λόγω παγετού

523: Έως Ερμιόνης λόγω παγετού

537: Έως Πλ. Βαρυμπόμπης λόγω παγετού

622: Έως Πλ. Κυψέλης λόγω παγετού

725, 726: Έως πλατεία Θρακομακεδόνων λόγω παγετού

861: Έως Μάνδρα λόγω παγετού

Β5: Δεν θα διέρχεται από Τσακο λόγω παγετού

Ποιοι δρόμοι είναι αποκλεισμένοι και πού χρειάζονται αλυσίδες

Η Αστυνομία εξέδωσε δελτίο Τύπου με τους δρόμους που είναι κλειστοί λόγω χιονιού και εκείνους που απαιτούνται αλυσίδες για τη διέλευσή τους:

Α΄ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ – ΠΑΓΕΤΟΥ - ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ & ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

Επί της Λεωφόρου Πάρνηθας από το ύψος του <<τελεφερίκ>> ρεύμα προς “REGENCY CAZINO MONT PARNES”, (από ώρα 08:45).

Περιφ. Οδός Πεντέλης – Ν. Μάκρης, από το ύψος του Άγιου Πέτρου έως το ύψος του Σ. Ν. Πεντέλης «414» και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επί της Λ. Χασιάς, από το ύψος του καταστήματος <<Αβράμης>> , ρεύμα κυκλοφορίας προς Δερβενοχώρια, (από ώρα 00:10).

Περιοχή Καλοπούλα ρεύμα κυκλοφορίας προς Υμηττό, (από ώρα 00:50)

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επ. Ο. Αγ. Βασιλείου - Χορτιάτη (ενεργούνται έκτροπες από 07:40 της 3-1-2019).

Επ. Ο. Ν. Μεσημβρίας - Ξηροχωρίου, από το στρατόπεδο Ν. Μεσημβίας προς Ξηροχώρι

Επ. Ο. Μελισσοχωρίου – Ωραιοκάστρου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α. ΚΑΒΑΛΑΣ

Eπ. O. Χαλκερού – Παλαιάς Καβάλας.

Eπ. O. Σιδηροχωρίου – Φωλιάς.

Eπ. O. Φωλιάς – συμβολή με Ε.Ο. Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Δ.Α. ΔΡΑΜΑΣ

Eπ. O. Βώλακα – Χ/Κ Φαλακρού, για όλα τα οχήματα. Χ/Κ κλειστό.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Οδικό δίκτυο Άρνισσας – Χ.Κ «Βόρας» από το 17ο χλμ.

Οδικό δίκτυο Τ.Κ. Κερασιάς προς το Χ.Κ Βόρας από το 7ο χλμ.

Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ

Στους Εξόδους των Δ.Δ/των Παλιού και Νέου Αγιονερίου προς Ν. Θεσσαλονίκης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Επ. Ο. Φλώρινας – Καστοριάς, από 20ο έως 30ο χλμ., (μέσω Βιτσίου).

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επ. Ο. Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο έως το 28ο χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Επ. Ο. Ελάφου – Σκλήθρου.

Επ. Ο. Μεγαλόβρυσου - Ανατολής.

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Επ. Ο. Χανίων – Κισσού Μαγνησίας, από διασταύρωση Χ/Κ ’’Αγριόλευκες Πηλίου’’ μέχρι τη διασταύρωση με την Επ.Ο. Βόλου – Ζαγοράς (Κάτω Κλάδος) - Κισσό Μαγνησίας.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Επ. Ο. Αράχωβας – Επταλόφου, από 1ο έως 17ο χλμ (Θέση Σταυρός) έως Χ/Κ Παρνασσού έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων.

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

Ε.Ο. Χαλκίδας – Αιδηψού, από 16ο έως 47 χλμ., για φορτηγά άνω των 3,5 τόνων.

Επ.Ο. Βατώντα – Στενής.

Από 9ο χλμ. Επ. Ο. Λουτρών Αιδηψού-Λίμνης Ευβοίας, (Περιοχή Ήλια, λόγω καταπτώσεως φερτών υλικών).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. AKAΡΝΑΝΙΑΣ

Επ. Ο. Θέρμου-Αργυρού Πηγαδίου από την Τ.Κ. Νεροχωρίου έως την Τ.Κ. Αργυρού Πηγαδίου.

Τ.Κ. Αγ. Ιωάννη έως Τ.Κ. Διπλάτανου.

Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ

Δημοτική οδός που συνδέει την Τ.Κ. Περιστέρας με το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Επ. Ο. Ελάτης – Χρυσοβιτσίου – Στεμνίτσας (οδικό δίκτυο Μαινάλου).

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Επ. οδικό δίκτυο Χώρας – Γαυρίου και επαρχιακό οδικό δίκτυο Κορθίου – Γαυρίου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Δ.Α. ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Επ. Οδό Νεάπολης – Οροπεδίου Λασιθίου (μέσω ΤΚ. Αμυγδάλων, Ζενιών, Ποταμών).

Προς Οροπέδιο Καθαρού Κρίτσας από το ύψος της διασταύρωσης προς Τ.Κ. Τάπων.

Προς Οροπέδιο Λασιθίου από το ύψος της Τ.Κ. Δράσι.

Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επ. Οδός Σπηλίου - Γερακαρίου

Επ. Οδός Ρεθύμνου – Αμαρίου

Β΄ ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΩΝ ΑΛΥΣΙΔΩΝ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ – ΠΑΓΕΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ

6ο χλμ Π.Ε.Ο Αθηνών –Θήβας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα περιοχή Μάνδρας .

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Δ.Α. ΞΑΝΘΗΣ

Δημ. οδός Λειβαδίτη - δασικού χωρίου αρμοδιότητας Α.Τ. Σταυρούπολης.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΗΜΑΘΙΑΣ

Π. Ε. Ο. Θεσσαλονίκης-Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς από 82,5ο χλμ έως όρια με Ν. Κοζάνης στο 97,3ο χλμ).

Επ. οδός Βέροιας-Σελίου από 14,2ο χλμ έως 26ο χλμ (Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου)

Επ. Οδός Βέροιας-Δασκίου από 21ο χλμ έως 39,1ο χλμ(Δάσκιο)

Δ.Α. ΚΙΛΚΙΣ

Εντός των Δημοτικών Διαμερισμάτων, καθώς και της πόλεως του Κιλκίς πλην των κεντρικών οδών.

Επ. Ο. Γουμένισσας – Λιβαδίων, από 12ο χλμ.

Επαρχιακό οδικό δίκτυο Φανού- Σκρά,

Επαρχιακοί οδοί του πρώην Δήμου Πικρολίμνης

Δ.Α. ΠΕΛΛΑΣ

Στο Δημοτικό οδικό δίκτυο Δήμου Έδεσσας.

Στο Εθνικό & υπόλοιπο επαρχιακό δίκτυο.

Δ.Α. ΣΕΡΡΩΝ

Επ.Ο. Σερρών – Χιονοδρομικό Λαλιά, από το 18,5ο χλμ έως το 26,8ο χλμ.

Δ.Α. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Παλαιά Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Ιερισσού (μέσω Ταξιάρχη), από είσοδο Παλαιοκάστρου έως Αρναία,

Επαρχιακή Οδός Νεοχωρίου – Βαρβάρας – Ολυμπιάδας,

Επαρχιακή Οδός Ιερισσού - Ουρανούπολης από το 1ο χλμ έως το 16ο χλμ,

Επαρχιακή Οδό Ν. Μουδανιών-Συκιάς, από το 81ο χλμ έως το 90ο χλμ. (Πόρτο Κουφό έως Καλαμίτση),

Δασική οδός Πολυγύρου –Ταξιάρχη μέσω Τσουκαλά, Σε όλο το μήκος του οδικού δικτύου Αγίου Όρους.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δ.Α. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών, (πλην της Εγνατίας Οδού).

Δ.Α. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Επαρχιακή Οδό Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης) από το 30ο έως 43ο χλμ.

Σε ολόκληρο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας.

Δ.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ

Ε.Ο. Κοζάνης - Βέροιας από το 29ο έως το 39ο χλµ.

Επαρχιακό και δημοτικό δίκτυο, (πλην Εγνατίας οδού και κάθετο άξονα Α29).

Δ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο καθώς και στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού (Α-27) από Φλώρινα προς το τελωνείο Νίκης μήκους 14 χλμ.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ

Δ.Α. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Επ. Ο. Ν Λούρου - Σκιαδά .

Επ.Ο. Θεσπρωτικού – Πολυστάφυλλου.

Δ.Α. ΑΡΤΑΣ

Ε.Ο. Άρτας – Τρικάλων, από 67ο χιλ έως 76ο χιλ. (Αθαμάνιο – Σκαρπάρι)

Ε.Ο Άρτας – Καρδίτσας, από την θέση Καλεντίνη έως τις Πηγές.

Επ. Ο. Διασέλου – Σκουληκαριά (έως Βελένζικο) .

Επ.O. Άρτας – Δαφνωτής, από το ύψος του Κορφοβουνίου έως Δαφνωτή.

Επ. O. Αθαμανίου Θεοδώριανων, από την τοποθεσία Σταυρός Αθαμανίου έως τα Θεοδώριανα.

Επ. O. Βουλγαρελίου – Κυψέλης.

Oδικό δίκτυο του Δήμου Κεντρικών Τζουρμέκων.

Δ.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ε.Ο. Ιωαννίνων – Κοζάνης από 70ο -105ο χλμ (από Κόνιτσα μέχρι Πυρσόγιαννη).

Επαρχιακά τμήματα βόρειων Τζουμέρκων, Μετσόβου, Κονίτσης, Ζίτσας, Πωγωνίου, Πυρσογιάννης.

Π.Ε.Ο. Ιωαννίνων – Άρτας

Στην Εγνατία Οδό, η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Δ.Α. ΛΑΡΙΣΑΣ

Επ. Ο. Δήμητρας-Ανατολής, από 3ο έως 18ο χλμ.

Επ. Ο. Βελίκας – Κόκκινου Νερού.

Εντός των οικισμών Σπηλιά, Αμπελάκια, Καρίτσα, Καλλιπεύκη, Κρανέα, Αιγάνη, Ραψάνη

Δ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Επ. οδ. Καλαμπάκας - Ασπροποτάμου από το 35ο χλμ έως το 68ο χλμ.

Δ.Α. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Επ. Οδός Μουζακίου-Λίμνης Πλαστήρα από (8ο Τ.Κ. Κρυοπηγής χλμ. έως 13ο χλμ Τ.Κ. Κερασιάς)

Επ. Οδ. Κέδρου-Ρεντίνας-Καρπενησίου, από 46ο χλμ. (Δ/νση Λουτροπηγής) έως 62ο χλμ. «Θέση Ζαχαράκη».

Επ. Οδ. Καρδίτσας – Άρτας, από 42ο χλμ. (Δ/ση Οξυάς) έως 81ο χλμ Γέφυρα Αχελώου(όρια Άρτας)

Επ. Οδ. Μουζακίου – Στεφανιάδας, από 10ο χλμ (Δ/ση Πευκόφυτου) έως 56ο χλμ. (όρια Νομού Ευρυτανίας

Δ.Α. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Σκόπελος: Ε.Ο. Σκοπέλου – Γλώσσας

Αλόννησος: Ε.Ο. Πατητηρίου – Γέρακα.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α. ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Επ.Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου από Τ.Κ. Παλαιοπύργου – Τ.Κ. Πλατάνου.

Επ.Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας πάνω από τα 400 μέτρα υψόμετρο.

Επ. Ο. Ναυπάκτου –Πλατάνου, από το ύψος του Τ.Κ. Πλατάνου και άνω –Τ.Κ. Αγ. Δημητρίου – Τ.Κ. Κλεπάς Τ.Κ. Αράχωβας - Ψήλος Σταυρός.

Επ. Ο. Ναυπάκτου-Άνω Χώρας-Κρυονερίων από Τ.Κ. Λιμνίτσας-Τ.Κ. Άνω Χώρας –Τ.Κ. Κρυονερίων, Τ.Κ. Περδικόβρυσης, Τ.Κ. Αμπελακιότησας, Τ.Κ Κάτω Χώρας .

Επ. Ο. Ναυπάκτου- Γραμμένης Οξιάς-Τ.Κ. Ελατόβρυσης.

Επ. Ο Ναυπάκτου – Γραμμένης Οξιάς, από Τ.Κ. Κλλονής, Τ.Κ. Κυδωνιάς, Τ.Κ. Λέυκας, Τ.Κ. Γραμμένης Οξιάς, Τ.Κ. Μανδρινής.

Από Τ.Κ. Παλαιόπυργου προς Τ.Κ. Ελευθέριανης

Από Τ.Κ. Αράχωβας προς Τ.Κ. Λιβαδακίου.

Από Τ.Κ. Βομβοκούς προς Μοναστήρι Αγ. Ιωάννου.

Από Τ.Κ Πιτσιναιικα προς Τ.Κ Ριγανίου.

Δ.Α. ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Επ. Ο. Αμφιλοχίας –Εμπεσού, 10ο έως 25ο χλμ.

Ε.Ο. Αγρινίου – Καρπενησίου, από 28ο έως 52ο χλμ (όρια με Δ.Α. Ευρυτανίας).

Επ. Ο. Εμπεσού – Αυλάκι, από 2ο χλμ.

Επ. Ο. Γέφυρα Βέργας-Πετρώνα-Αλευράδα-Γέφυρα Τατάρνας από (3 χλμ.) Γέφυρα Βέργας έως Γέφυρα Τατάρνας

Επ. Ο. Αγρινίου-Εμπεσού από (55 χλμ.) οικισμό Ποταμιά Σταθά προς Παλαιό Σταθά.

Επ. Ο. Αγρινίου- Εμπεσού-Άρτας από Πατιόπουλο (73 χλμ.) -Χρυσοπηγή (80 χλμ.) έως Καθαροβούνι (93 χλμ.).

Επ. Ο. Εμπεσού-Περδικακίου-Αυλακίου, από 2χλμ. Εμπεσού έως 38 χλμ. (Αυλάκι).

Επαρχ. Οδός Νέου Χαλκιόπουλου-Π. Χαλκιόπουλου-Τρικλίνου-Γέφυρας Τατάρνας από (3 χλμ.) Παλιό Χαλκιόπουλο έως (15 χλμ.) Τρίκλινο και (21χλμ.) Γέφυρα Τατάρνας.

Ε.Ο. Καλλιθέας –Προυσού , 1ο έως 18 χλμ .

Επ.Ο. Δ. Θέρμου-Δρυμώνα.

Επ. Ο. Θέρμου-Διασελάκι-Πέρκου, ειδικότερα από το 13ο χλμ έως και την Τ.Κ. Πέρκου.

Επ. Ο. Θέρμου- Χαλικίου, από 13ο έως και Τ.Κ. Χαλικίου.

Επ. Ο. Θέρμου- Κόνισκας, από 10ο έως και την Τ.Κ. Κόνισκας.

Επ. Ο. Θέρμου-Ναυπάκτου, από 10ο χλμ. Τ.Κ. Καημένα Αμπέλια έως 20ο χλμ. Τ.Κ. Καλουδίου.

Επαρχ. Οδός Θέρμου-Αργυρού Πηγαδίου, ειδικότερα από τ.κ Νεροχωρίου εως και την τ.κ. Αργυρού Πηγαδίου.

Επαρχ. Οδός από Τ.Κ Αγ. Ιωάννη έως τα χωριά Διπλάτανος και Αργυρό Πηγάδι.

28-52 χλμ E.O. Αγρινίου-Καρπενησίου.

Δ.Α. ΗΛΕΙΑΣ

Επ. Ο. Ανδρίτσαινας - Επικούρειο Απόλλωνα, από 5ο χλμ.

Από διασταύρωση Δ.Δ. Σκληρού Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας έως Δ.Δ. Αμπελιώνας Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας.

Στο Δ.Δ. Λυνίτσαινας-Κουφόπουλο-Κράνα Δ. Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Επ.Ο. Ανδρίτσαινας έως Δ.Δ.Δραγόι Δ.Ανδρίτσαινας-Κρεστένων

Δ.Α. ΑΧΑΪΑΣ

Ε.Ο. Πούντας- Καλαβρύτων, από 7ο χλμ.

Ε.Ο. Ακράτας-Ζαρούχλας.

Ε.Ο. Αιγείρας-Περιθωρίου

Ε.Ο. Κλειτορίας–Αρόανιας έως και Ψωφίδα (μέσω αυχένα Πριόλιθου)

Ε.Ο. Κλειτορίας–Γκούρας (μέσω Λυκουριάς)

Δημοτικά διαμερίσματα Λεόντειου , Δεμέστιχα, Ρακίτα, Βετέικα, καθώς και Δ.Δ. Μίχα , Λακκώματα, Ελληνικό, Δροσιά, Καλέντζι

Ε.Ο. Καλαβρύτων – Διακοπτού (μέσω Ι.Μ.Μ.Σπηλαίου)

Επ.Ο. Καλαβρύτων – Χιον. Κέντρου

Επ.Ο. Καλαβρύτων – Αιγίου (Μέσω Πτέρης)

Επ.Ο. Καλαβρύτων – Κλειτορίας (μέσω Λουσών)

Επ.Ο Καλαβρύτων –Κλειτορίας (μέσω Πριολίθου)

Επ.Ο Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας)

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α.ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ορεινό επαρχιακό οδικό δικτύου της Π.Ε. Βοιωτίας (Επαρχιακές Οδοί Αναλήψεως - Κυριακίου - Αγίας Άννας ).

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

Eπ. Οδό από 10η έ ως 48η χ/θ Επ. Οδού Λεπούρων - Καρύστου

(Από 50η χ/θ έως 56η χ/θ Επ. Οδού Χαλκίδας – Λεπούρων)

Eπαρχιακό Οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. Ιστιαίας (Βουτά-Κοκκινομηλιά-Μηλιές & Βουτά- Λίμνη).

Eπαρχιακό Οδικό δίκτυο αρμοδιότητας Α.Τ. ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Επαρχκές οδοί Γυμνό – Σέτας και Ερέτρια- Θεολόγου).

1η έως 17η χ/θ Επ. Οδού Λεπούρων – Κύμης (Όρια με Α.Τ. Κύμης) .

1η έως 17η χ/θ Επ. Οδού Λεπούρων – Καρύστου (Όρια με Α.Τ. Καρύστου)

Δ.Α.ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Π. Ε. Ο. Καρπενησίου-Λαμίας Ράχη Τυμφρηστού (8η χ/θ έως 12η χ/θ).

Ε. Ο. Δομνίστας-Μεσοκώμης

Ε. Ο. Σαρκίνης – Καταβόθρα

Ε. Ο. Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας (12η χ/θ έως 40η χ/θ)

Επ. Ο. Καρπενησίου – Φουρνά (12η χ/θ έως 22η χ/θ - θέση Βράχος)

Επ. Ο. Καρπενησίου – Στενώματος (3η χ/θ έως 19η χ/θ)

Επ. Ο. Καρπενησίου – Προυσού – Αγρινίου – θέση Αραποκέφαλα (35η χ/θ έως 45η χ/θ)

Επ. Ο. Καρπενησίου-Φιδακίων (8η χ/θ έως 25η χ/θ)

Επ. Ο. Καρπενησίου-Καρδίτσας (35η χ/θ έως 40η χ/θ - θέση Ζαχαράκη)

Επ. Ο. Ραπτοπούλου-Πρασιάς-Κέδρων

Επ. Ο. Τσούκας-Τριπόταμου

Επ. Ο.Αγράφων-Τροβάτου-Βραγγιανών

Επ. Ο.Αγράφων-Επινιανών

Επ. . Δάφνης-Μαυρομάτας

Επ. Ο. Δάφνης-Χρύσως-Αγίου Δημητρίου.

Δ.Α.ΦΩΚΙΔΑΣ

Επ. Οδός Άνω Πολυδρόσου - Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Επ. Οδός Επταλόφου – Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού

Επ. Οδός Πυράς - Μαυρολιθαρίου - Καστριώτισσας

Επ. Οδός Καλοσκοπής - Πανουργιά - Στρόμης

Επ.Οδός Πενταγιών – Αρτοτίνας

Επ. Οδός Συκιάς -Αθανασίου Διάκου.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Δ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Στην Επ. Ο. Άστρους - Καστρίου (θέση Δραγούνι).

Στην Επ. Ο. Αγίου Πέτρου - Καστρίου (διασταύρωση Βουρβούρων).

Επ. Ο. Άστρους – Αγίου Πέτρου από 39ο χλμ.

Επ. Ο. Αγίου Ανδρέα - Καστάνιτσας από 16ο χλμ .

Επ.Ο. Λεωνιδίου – Κοσμά - Γερακιού από 15ο έως 45ο χλμ.

Δ.Α. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ε.Ο. Δάφνης-Καστρακίου-Μποζικά-Τιτάνι από 1ο έως 13ο χλμ

Ε.Ο. Κιάτου-Γκούρας από το 10ο χλμ. και άνω.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Δ.Α. ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΑΝΔΡΟΣ

Επ. οδικό δίκτυο Κορθίου - Χώρας & λοιπό δημοτικό οδικό δίκτυο.

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΡΗΤΗΣ

Δ.Α. ΗΡΑΚΕΛΙΟΥ

Ορεινός όγκος με αλυσίδες.

Δ.Α. ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Επ. Οδό Ρεθύμνου- Αγ. Γαλήνης .

Γ΄ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΧΩΡΙΑ - ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΛΟΓΩ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ – ΠΑΓΕΤΟΥ

ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Δ.Α.ΕΥΒΟΙΑΣ

Τ.Κ. Μακρυχωρίου, Βρύσης και Κρεμμαστού.