Πτήση «θρίλερ» με αεροσκάφος της Aegean από Αθήνα-Βρυξέλλες για Σταϊκούρα, Λοβέρδο και Χαρδαλιά!

257

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν σε πτήση της Aegean, όταν το αεροσκάφος τους «έτρεμε σαν καρυδότσουφλο» από ισχυρούς πλευρικούς ανέμους κατά την προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες.

Αρκετοί επιβάτες έκαναν λόγο για τη «χειρότερη πτήση της ζωής τους», καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, το αεροσκάφος «έτρεμε σαν καρυδότσουφλο» κατά τη διάρκεια της προσγείωσης.

Ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς και ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος.

Το αεροσκάφος απέτυχε να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο των Βρυξελλών, στην πρώτη του προσπάθεια και τελικά προσγειώθηκε οριακά με τη δεύτερη.

Ο κ. Σταϊκούρας, σε δηλώσεις του είπε ότι επρόκειτο για μια δύσκολη πτήση, καθώς οι δυνατές ριπές του ανέμου δυσκόλεψαν τους πιλότους να προσγειώσουν το αεροσκάφος στην πρώτη τους προσπάθεια.

Όπως περιέγραψε ο κ. Σταϊκούρας, παρά τις συνθήκες που επικρατούσαν, οι επιβάτες παρέμεναν ψύχραιμοι, αν και φοβισμένοι.

Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος, δήλωσε: «Τέλος καλό, όλα καλά. Φοβήθηκαν οι επιβάτες, αλλά δεν επικράτησε πανικός».