Οργή στο ΠΑΣΟΚ για το «μαϊμού» δημοσίευμα της «Δημοκρατίας»

121

Ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατία, το οποίο διέψευσε η ΕΛΑΣ, και ανέφερε ότι σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ εντοπίστηκαν 19 εκατ. ευρώ, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ.

«Η αήθης επίθεση λάσπης κατά του ΠΑΣΟΚ συνεχίζεται. Την περιμέναμε εξάλλου.

Πρωταγωνιστές των fake news και πάλι οι γνωστοί εκφραστές του Καραμανλισμού, οι θερμοί υποστηρικτές του ομοϊδεάτη τους Υπουργού των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, που ως γνωστόν ειδικεύεται διαχρονικά στις προβοκάτσιες.

Και πάλι εξευτελίστηκαν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Το δημοσίευμα της εν λόγω εφημερίδας ανέφερε ότι σε κρύπτη στο σπίτι πρώην πολιτικού του ΠΑΣΟΚ στο Παλαιό Ψυχικό η ΕΛΑΣ εντόπισε μετά από έφοδο 19 εκατ. ευρώ.

«Καμία υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Οργισμένη αντίδραση

Για πολιτική αθλιότητα και οργανωμένη προσπάθεια συκοφάντησης του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, με αφορμή το δημοσίευμα της εφημερίδας Δημοκρατίας, που αναφέρει ότι βρέθηκαν 19 εκατ ευρώ σε σπίτι στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Να σημειωθεί ότι η Αστυνομία διαψεύδει τα δημοσιεύματα με μία λιτή ανακοίνωση η οποία ανέφερε: «Καμία Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας δεν πραγματοποίησε επιχείρηση σε οικία στο Παλαιό Ψυχικό, όπως επικαλείται σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"».

Ανάρτηση για το ίδιο θέμα έκανε και ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Βοσδογάννης.

Ο συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά Λάμπρος Παλάντζας ζητά η αντίδραση του κόμματος να είναι σκληρή και ότι πρέπει να αξιοποιηθούν όλες οι δυνατότητες που μας δίνονται μέσω της δικαιοσύνης.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση