Πύργος: Συνοδός ασθενούς αποπειράθηκε να πνίξει νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο

111
Πύργος: Συνοδός ασθενούς αποπειράθηκε να πνίξει νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο

Ένα περιστατικό βίας σε βάρος νοσηλευτικού προσωπικού σημειώθηκε το απόγευμα στη παθολογική κλινική του νοσοκομείου Πύργου.

Ένας ηλικιωμένος άνδρας που συνόδευε την σύζυγό του η οποία νοσηλευόταν στην κλινική, έπιασε από την λαιμό την νοσηλεύτρια και της προκάλεσε κάποιες αμυχές, σύμφωνα το patrisnews.com.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ηλικιωμένος συνοδός ζήτησε να βγάλουν οι νοσηλευτές από το χέρι της συζύγου του την "πεταλούδα" που της είχαν βάλει και να υπογραφεί το απαραίτητο εξιτήριο για να βγει από το νοσοκομείο.

Αφού είχε περάσει κάποια ώρα, ο ηλικιωμένος πήγε στο προσωπικό και τους ζήτησε να κάνουν πιο γρήγορα για να φύγει αυτός και η σύζυγός του από το νοσοκομείο.

Τότε μια από τις δύο νοσηλεύτριες πήγε να ετοιμάσει την σύζυγό του για να φύγει, ενώ ο συνοδός απευθυνόμενος στην άλλη νοσηλεύτρια που εκείνη την ώρα μιλούσε με τον παθολόγο στο τηλέφωνο, της ζήτησε να του πει το όνομα της για να κάνει καταγγελία.

Στην συνέχεια λογομάχησαν και ο συνοδός της επιτέθηκε πιάνοντάς την από το λαιμό, με την νοσηλεύτρια να τον απωθεί για να μην τη πνίξει. Στη συνέχεια, η νοσηλεύτρια φώναξε τον υπεύθυνο ασφαλείας να επέμβει.

Η νοσηλεύτρια, η οποία υπέστη σοκ από την επίθεση που δέχθηκε, έφερε αρκετά σημάδια και αρκετές αμυχές.