Ραντεβού «φωτιά» Κουίκ - Αντώναρου, με «μενού» τον Καμμένο

87

Το τετ α τετ των δυο αντρών δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο

Ένα άκρως ενδιαφέρον ραντεβού πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο καφέ του ξενοδοχείου Χίλτον στην Αθήνα.

Όπως βλέπετε και στο φωτογραφικό ντοκουμέντο που εξασφάλισε το newpost.gr, ο Ευάγγελος Αντωναρος, ο οποίος πριν από ενάμιση μήνα γευμάτιζε με τον Πάνο Καμμένο στη Θεσσαλονίκη, σήμερα τα έλεγε σε εμπιστευτικό ύφος με τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Το τετ α τετ των δυο αντρών δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο, καθώς έγινε σε μια πολιτική περίοδο που κυοφορούνται ραγδαίες εξελίξεις, με τον κ. Κουίκ, όπως όλα δείχνουν, να έχει αφήσει πλέον πίσω του τους ΑΝΕΛ και να κατευθύνεται προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Άλλωστε δεν πέρασαν παρά μόνο λίγα εικοσιτετράωρα, από όταν ο κ. Κουίκ απάντησε από την Αίγυπτο με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στις αναφορές του κ. Καμμένου στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, για «Μακεδονοκλάστες», που «τους διορίσαμε χωρίς να είναι καν βουλευτές, μέχρι και σε υπουργικούς θώκους, και μας κάνουν κριτική».

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών, Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο Τέρενς Κουίκ.

ΠΗΓΗ: newpost.gr