Ρεσιτάλ αθλιότητας από Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

1047
Ενορχηστρωτής της σκευωρίας Novartis ο Τσίπρας

Εμβρόντητη παρακολουθεί η κοινή γνώμη ένα ακόμη ρεσιτάλ ανευθυνότητας και υποκρισίας από πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, την ώρα που η Ελλάδα δίνει την ύστατη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

Η ντροπή και η αυτοσυγκράτηση είναι άγνωστες λέξεις για το κόμμα του κ. Τσίπρα, που προκαλεί με τους αδίστακτους χειρισμούς την δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας παριστάνει από τη μία πλευρά τον υπεύθυνο και από την άλλη οι αυλικοί του έχουν βάλει μπροστά τα αντιπολιτευτικά πολυβόλα την ώρα που οι Έλληνες δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους, την υγεία τους και την προστασία της οικογένειας τους. Δεν βλέπουν άραγε τι συμβαίνει στη χώρα;

Την αγωνία των ανθρώπων στις εντατικές, στα νοσοκομεία, τη στεναχώρια των συγγενών που χάνουν τους δικούς τους, την ανάγκη οι Έλληνες να παραμείνουν ενωμένοι για να περάσουν το σκόπελο με τις λιγότερες δυνατές αναταράξεις.

Δεν τους κρατά τίποτα μπροστά στη βουλιμία τους να επιτεθούν, να σηκώσουν τους τόνους της αντιπαράθεσης και να διασπείρουν για μία ακόμη φορά το διχασμό.

Δεν έχουν ξεπεράσει ακόμη ότι βρίσκονται εδώ και μήνες στα έδρανα της Αντιπολίτευσης. Το μόνο που τους νοιάζει ακόμη και σε μία δύσκολη περίοδο  είναι το πως θα επανακαταλάβουν την εξουσία.

Έχουν πάθει φαίνεται πανικό από τη σοβαρή και υπεύθυνη στάση που κρατά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επέδειξε γρήγορα αντανακλαστικά και ηγετικά χαρακτηριστικά.

Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο είναι λυπηρό για ένα κόμμα εξουσίας να τηρεί την απαράδεκτη αυτή στάση. Αντί να παριστάνουν τους επαναστάτες, ας καθίσουν στα αβγά τους γιατί σωστή πρόταση δεν μπορούν να καταθέσουν και σοβαρή αντιπολίτευση δεν μπορούν να ασκήσουν.

Την ώρα της κρίσης, θα είναι πιο χρήσιμοι αν σιωπήσουν. Τελεία και παύλα.