Ρόδος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο οδηγός (Photos)

435
Ρόδος: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα

Στη θάλασσα έπεσε ένα αυτοκίνητο στο λιμάνι της Ακαντιάς στη Ρόδο. Ο οδηγός έχασε τη ζωή του, καθώς δεν πρόλαβε να εγκαταλείψει το αυτοκίνητο και ανασύρθηκε λίγη ώρα αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Το όχημα, στο οποίο επέβαιναν ο οδηγός και μία γυναίκα, κατέληξε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στη θάλασσα και συγκεκριμένα στο λιμάνι της Ρόδου.

Η γυναίκα πρόλαβε και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα σε αυτό και κατέληξε στο βυθό.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων υπηρεσιών ήταν άμεση. Στο σημείο βρέθηκε σε ελάχιστα λεπτά επαγγελματίας δύτης, ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα καταφέρνοντας να βγάλει από το βυθό τον οδηγό που είχε εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο κατέβαινε μέχρι το τέλος του μώλου για να κάνει αναστροφή. Εκεί, φαίνεται ότι δεν έγινε καλός υπολογισμός του χώρου με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να πέσει στη θάλασσα, αναφέρει η rodiaki.gr.

Για ελάχιστα λεπτά το όχημα έμεινε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Η γυναίκα - συνοδηγός, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα, να βγει έξω από αυτό και να αρχίσει να κολυμπά, ενώ άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η διαδικασία διάσωσης, αλλά δυστυχώς, όλα ήταν πλέον αργά για τον οδηγό.

Στο σημείο βρίσκονται αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Ρόδου οι οποίοι παίρνουν καταθέσεις για το τραγικό περιστατικό και από όσους βρίσκονταν στο σημείο και από την ίδια τη συνοδηγό.

rodos4

rodos3

rodos2