Ρόδος:Αποτυπώματα του 19χρονου στο σίδερο με το οποίο χτύπησαν τη φοιτήτρια

145

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα του 19χρονου Αλβανού, του ενός εκ των δύο φερόμενων δραστών του βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, εντοπίστηκαν στο σίδερο με το οποίο δέχτηκε ισχυρά χτυπήματα η 21χρονη φοιτήτρια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τα δαχτυλικά αποτυπώματα και των δύο δραστών, καθώς και γενετικό υλικό, βρέθηκαν στο δωμάτιο όπου έλαβε χώρα ο βιασμός και ξυλοδαρμός.

Ακόμα, από τα ευρήματα καθίσταται σαφές ότι δεν υπήρξε τέταρτο άτομο ούτε στον τόπο του εγκλήματος ούτε στο βαν με το οποίο η φοιτήτρια μεταφέρθηκε στη θάλασσα.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, τα χτυπήματα που δέχτηκε με το σίδερο η 21χρονη ήταν ικανά να την σκοτώσουν, αν δεν είχε μεσολαβήσει πνιγμός, καθώς οι δύο δράστες δεν την πήγαν στο νοσοκομείο -όπως επανειλημμένα τους ζητούσε η 21χρονη- αλλά την πέταξαν στη θάλασσα.

Την ίδια ώρα, στις φυλακές των Γρεβενών, όπου βρίσκεται και ο 21χρονος Ροδίτης συγκατηγορούμενός του μετάγεται ο 19χρονος Αλβανός.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ βρέθηκε ο κρατούμενος που τράβηξε το βίντεο του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές Αυλώνα και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Δικογραφία, όμως, σχηματίζεται και σε βάρος των δώδεκα κρατουμένων στις φυλακές Αυλώνα που αναγνωρίσθηκαν από τον 19χρονο ως μετέχοντες στον ξυλοδαρμό του.

Η δικογραφία αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών και τις παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Ο 19χρονος δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε την ποινική τους δίωξη.