"Ρολά'' στον τέως ΟΑΕΕ λόγω ελλείψεως προσωπικού

65

"Εκτός λειτουργίας" θα παραμείνουν από την ερχόμενη Δευτέρα οι Διευθύνσεις του τέως Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ) στο κέντρο της Αθήνας, στη Δυτική και Ανατολική Αττική γιατί θα συνεχισθούν οι καταλήψεις των κτιρίων των παραπάνω διευθύνσεων από τους ίδιους τους εργαζόμενους του εν λόγω ασφαλιστικού οργανισμού.

Έτσι κανένας ασφαλισμένος του τέως ΟΑΕΕ (πχ έμπορος, βιοτέχνης, αυτοκινητιστής κλπ.) δεν θα μπορεί να κάνει συναλλαγή στις υπηρεσίες αυτές. Μ΄ άλλα λόγια, πρακτικά, οι υπηρεσίες αυτές δεν θα λειτουργήσουν.

Υπενθυμίζεται πως καθ' όλη την περασμένη εβδομάδα, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων στον τέως ΟΑΕΕ, προχώρησε στην κατάληψη των προαναφερθέντων Διευθύνσεων αλλά και του κτιρίου της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΦΚΑ (στον οποίο έχει ενταχθεί ο ΟΑΕΕ από την 1η/1/2019).

Ο Σύλλογος προχώρησε σ΄ αυτές τις ενέργειες διαμαρτυρόμενος για τον όγκο της εργασίας με τον οποίο έχουν φορτωθεί οι υπάλληλοι στις συγκεκριμένες διευθύνσεις λόγω δραματικής έλλειψης προσωπικού.

Μάλιστα, οι ίδιοι οι συνδικαλιστές επισημαίνουν πως πριν προβούν στις συνεχιζόμενες καταλήψεις, είχαν εξαντλήσει κάθε περιθώριο διαλόγου με τη διοίκηση του οργανισμού.

Αφού ο διάλογος δεν έφερε αποτέλεσμα, οι εργαζόμενοι προχώρησαν στις καταλήψεις.