Ρωμανός: Μην πείτε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι ήταν και ο Alpha στο Μάτι (εικόνα)

35

Για ακόμα μία φορά αποδείχθηκε η μανία του Μαξίμου για τον ΣΚΑΪ.

Αφού ως γνωστόν υπήρξε νωρίτερα ανακοίνωση της κυβέρνησης που εξαπέλυσε επίθεση κατά του ΣΚΑΪ, επειδή κάλυψε την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Μάτι.

Όπως αποδείχθηκε ο ΣΚΑΪ δεν ήταν ο μόνος τηλεοπτικός σταθμός που κάλυψε την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Μάτι, καθώς υπήρχαν και άλλα κανάλια όπως ο Alpha.

Δείτε το σχόλιο του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού:

Νέα άθλια ανακοίνωση των "Καρτερών" του Μαξίμου κατά του ΣΚΑΪ

Νωρίτερα, επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το γεγονός ότι δεν είχε ανακοινώσει εκ των προτέρων την επίσκεψή του στο Μάτι το μεσημέρι της Πέμπτη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Στην ανακοίνωση των "Καρτερών" του Μαξίμου  εξαπολύεται ακόμη μια άθλια επίθεση και στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ για το γεγονός ότι κάλυψε τηλεοπτικά την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Προφανώς γιατί ο ΣΚΑΙ αποτελεί όαση Ελεύθερης Ενημέρωσης, σε ένα καταθλιπτικό μηντιακό περιβάλλον στο οποίο κυριαρχούν οι εκβιαστικές πρακτικές του Παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ και οι μηντιάρχες - "ορντινάτσες" του Καθεστώτος.

Η ανακοίνωση του Μαξίμου έχει ως εξής:

"Την ίδια ώρα που ο υπουργός υποδομών Χρήστος Σπίρτζης είχε τη συνήθη καθημερινή παρουσία του στο Μάτι, μαζί με τους κατοίκους της περιοχής , ο κος Μητσοτάκης πήγε σαν τον κλέφτη, και μόνο με τη «κομματική» κάμερα του ΣΚΑΙ, προφανώς για να μη τους ξεφύγει κανένα πλάνο από κατοίκους που δηλώνουν ικανοποίηση για την καθημερινή παρουσία της κυβέρνησης και την ταχεία υλοποίηση μέτρων φροντίδας στους πληγέντες.

Το τελευταίο καταφύγιο της ΝΔ, η προσπάθεια εξαγωγής πολιτικής υπεραξίας από την επικοινωνιακή εκμετάλλευση μιας τραγωδίας, αποδεικνύεται κι αυτή μάταια..."