Ρωσία: Πανικός σε τσίρκο στο Καζάν από «καβγά» ελεφάντων (Video)

149
Πανικός προκλήθηκε σε τσίρκο στο Kαζάν της Ρωσίας. Δύο ελέφαντες άρχισαν να «μονομαχούν», κατά τη διάρκεια παράστασης.

Πανικός προκλήθηκε σε τσίρκο στο Kαζάν της Ρωσίας. Δύο ελέφαντες άρχισαν να «μονομαχούν», κατά τη διάρκεια παράστασης.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένας ελέφαντας φαίνεται να σπρώχνει τον άλλον ελέφαντα και να τον ρίχνει στο έδαφος κοντά στις πρώτες θέσεις του κοινού με τους θεατές να τρέχουν να απομακρυνθούν.

Οι Αρχές της Ρωσίας ερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό με τους δύο ελέφαντες, τη Μάγκντα και τη Τζένη, εξετάζουν τι το προκάλεσε και αν τα οι τα ζώα που βρίσκονται σε αιχμαλωσία δέχονται κακή μεταχείριση.

Αντίστοιχα περιστατικά όπου τα ζώα γίνονται βίαια συμβαίνουν συχνά σε τσίρκα στη Ρωσία και αυτό είναι κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στις φιλοζωικές οργανώσεις σχετικά με τη μεταχείριση που έχουν τα ζώα, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Το τσίρκο σε ανακοίνωση του ανέφερε ότι «το κοινό είδε έναν καβγά μεταξύ δύο θηλυκών ελεφάντων, της Τζένη και της Μάγκντα. Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς».

«Έπειτα από χρόνια εκμετάλλευσης η Τζένη 'τσακώθηκε' με την Μάγκντα σε τσίρκο στο Καζάν της Ρωσίας. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από έναν κόσμο όπου οι ελέφαντες αρπάζονται από την αγέλη τους, κρατούνται υπό αιχμαλωσία και τρελαίνονται», αναφέρει σε ανάρτησή της η φιλοζωική ομάδα One Voice.