Σαμαράς για αποκαλύψεις Αγγελή:«Είναι συμμορία, η ιστορία να καθαρίσει μέχρι τέλους»(Video)

395
Σαμαράς για αποκαλύψεις Αγγελή: «Η ιστορία να καθαρίσει μέχρι τέλους»

Στις αποκαλύψεις του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ιωάννη Αγγελή, για τη σκευωρία Novartis, αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

Απαντώντας στην Καλαμάτα σε ερώτηση του «Best TV» για τις αποκαλύψεις του Ιωάννη Αγγελή ανέφερε: «Κοιτάξτε, από την πρώτη ημέρα είχα πει ότι είναι συμμορία. Και όσοι τότε δεν το πίστευαν, σήμερα το πιστεύουν. Η ιστορία αυτή πρέπει να καθαρίσει σε βάθος και μέχρι τέλους!».

O αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου και πρώην επόπτης της Εισαγγελίας Διαφθοράς, κατά την πολύωρη κατάθεσή του στον συνάδελφό του Ευάγγελο Ζαχαρή, ο οποίος διερευνά τις καταγγελλόμενες παρεμβάσεις κατά τη δικαστική διερεύνηση της σκευωρίας της Novartis κατέθεσε χθες ότι υπήρχε σχέδιο προφυλάκισης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των βουλευτών, Άδωνι Γεωργιάδη και Ανδρέα Λοβέρδου λίγο πριν τις βουλευτικές Εκλογές.

Κατά την κατάθεσή του ο Ιωάννης Αγγελής αναφέρθηκε και πάλι στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και υποστήριξε ότι τα περί προφυλάκισης των τριών πολιτικών προσώπων, προκύπτουν από συζητήσεις που είχε με την τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου και την τότε Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσια Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.

Μάλιστα, ο Ιωάννης Αγγελής δήλωσε στον Ευάγγελο Ζαχαρή ότι είναι πρόθυμος, προκειμένου να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία των καταθέσεων του, να εξεταστεί κατά αντιπαράσταση με τις κυρίες Δημητρίου και Παπασπύρου.