Σαμαράς για Παπαγγελόπουλο: «Για το παραλήρημά του έχει την πλήρη κατανόησή μου»

161
Απάντηση Σαμαρά στον Παπαγγελόπουλο

Απάντηση έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου στη Βουλή χθες το βράδυ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τη σκευωρία της Novartis.

«Για το παραλήρημά του, έχει την πλήρη κατανόησή μου. Άλλα σχεδίαζαν κι αλλιώς τους βγήκαν», είπε ο πρώην πρωθυπουργός και πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, ο οποίος παραπέμφθηκε σε Προανακριτική Επιτροπή, αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 

«Δεν θα αναφερθώ στις συζητήσεις και τις συναντήσεις που είχα με τον κ. Σαμαρά αφότου επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και μετά, όταν εγώ έγινα υπουργός.

Αν χρειαστεί όμως, λίγο πριν το εκτελεστικό απόσπασμα, θα αναφερθώ σε όλα αυτά. Σήμερα (σσ. χθες) , θα αναφερθώ μόνο στις μηνύσεις που υποβάλει ο κ. Σαμαράς όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση», ανέφερε ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

«Ο κ. Σαμαράς δεν μήνυσε τον κ. Τσίπρα και εμένα. Στο παρελθόν έχει μηνύσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. (…) Είχε μηνύσει τον κ. Μαγγίνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Σαμαράς καταφεύγει σε μηνύσεις και μιλά για πλεκτάνη και σκευωρία. Δεν αποκλείεται να μηνύσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη εάν δεν γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Γιατί την Κυβέρνηση δεν μπορεί να τη ρίξει», πρόσθεσε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης.