Σε διαδηλώσεις συνεδριάζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

275

Άφησαν τα laptops και έπιασαν τους δρόμους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κολλημένοι στο προσφιλές τους άθλημα της επαναστατικής γυμναστικής, αδιαφορώντας πλήρως για τη δημόσια υγεία και τη μάχη που δίνει η ελληνική κοινωνία κατά της πανδημίας.

Η ανοησία και η ανευθυνότητα στις τάξεις των ινστουκτόρων της Κουμουνδούρου ξεπέρασε κάθε όριο, ενώ ο αρχηγός τους Αλέξης Τσίπρας αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση και σύρεται πίσω από τις διάφορες συνιστώσες που συνεχίζουν έναν παρασκηνιακό εσωκομματικό πόλεμο για τα οφίτσια στο κόμμα, αναμένοντας το κατάλληλο timing για να ξεκινήσουν τη μάχη της επόμενης μέρας.

Τα στελέχη της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προφανώς τρομοκρατημένα από τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων αγνόησαν τις συστάσεις των ειδικών και της αστυνομίας και βγήκαν σεργιάνι μπας και μαζέψουν καμία χούφτα ψήφων, θέτοντας ωστόσο σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Φαίνεται ότι δεν μπορούν να δουν κατάματα την πραγματικότητα και να αντιληφθούν έστω και τώρα ότι με αυτές τις παρωχημένες αντιλήψεις βρίσκονται πολύ μακριά από τα πραγματικά θέλω και τις ανάγκες των πολιτών που βιώνουν μία δύσκολη κατάσταση.

Οι εποχές των ανέξοδων υποσχέσεων και των άνευ περιεχομένου συνθημάτων της μεταπολίτευσης έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο ο κ. Τσίπρας και ηγετική του ομάδα αδυνατούν να το αποδεχτούν εγκλωβισμένοι στο σημερινό πολιτικό τους αδιέξοδο.