Σηκώνει το γάντι ο Μητσοτάκης - Αποκαλυπτήρια στη Βουλή για το σχέδιο πόλωσης του Τσίπρα

227

Αποφασισμένος να αποκαλύψει όλο το βρώμικο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα προσωπικά για μπαχαλοποίηση της πολιτικής ζωής στη χώρα και επανάληψη του σκηνικού της περίοδο του 2010 με την πάνω και την κάτω πλατεία είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίκαιρη ερώτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά από τα δυσάρεστα περιστατικά της Νέας Σμύρνης αποτελεί μία καλή αφορμή για τον Πρωθυπουργό, να αναλάβει προσωπικά να ενημερώσει τον ελληνικό λαό με τον πλέον θεσμικό τρόπο την Παρασκευή σχετικά με την πυροδότηση της έντασης από τα στελέχη της Κουμουνδούρου στο πλαίσιο ενός σχεδίου δηλητηρίασης της ελληνικής κοινωνίας με στόχο την αποκόμιση κομματικών κερδών.

Στην κυβέρνηση εκτιμούν ότι ο δημοσκοπικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ και το ρήγμα που καταγράφεται ανάμεσα στο κόμμα και ένα σημαντικό μέρος των μετριοπαθών ψηφοφόρων και της ευρύτερης κεντροαριστερής βάσης δεν αφήνει περιθώρια στον κ. Τσίπρα και στην ηγετική του ομάδα παρά να φορέσουν για μία ακόμη φορά το αμπέχονο της υποκρισίας και του λαϊκισμού, όπως εξάλλου έπρατταν όταν προηγούμενες κυβερνήσεις περνούσαν από τη Βουλή σημαντικές μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία, όταν πάλευαν για να βγάλουν τη χώρα από τα μνημόνια και παλαιότερα όταν έδιναν την ύστατη μάχη για να εντάξουν τη χώρα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και να διασφαλίσουν στον ελληνικό λαό  μία μακρά περίοδο ειρήνης, ευημερίας και προκοπής.

Στην παρούσα κρίσιμη συγκυρία για την Ελλάδα, που δίνει τη μάχη για να κρατηθεί όρθια μέσα στην πανδημία και να επιστρέψει με θετικές προϋποθέσεις στην κανονικότητα, οι πολίτες έχουν ενώπιον τους από τη μία πλευρά μια Kυβέρνηση που παρά τις όποιες αρρυθμίες επιχειρεί με ένα συντονισμένο σχέδιο να βγάλει τη χώρα στον αφρό και από την άλλη μια αντιπολίτευση που εγκλωβισμένη σε ιδεοληψίες και αγκυλώσεις της μεταπολίτευσης επιχειρεί την ανακατάληψη της εξουσίας, επενδύοντας στο διχασμό των Ελλήνων, κάνοντας δηλαδή αυτό που λόγω της ένδειας προγραμματικού λόγου επέλεγε να πράττει πάντα στην πολιτική της πορεία.