Σημαντικές συναντήσεις για τον Μητσοτάκη τις επόμενες μέρες

166
Σημαντικές συναντήσεις για τον Μητσοτάκη τις επόμενες μέρες

Μπαράζ σημαντικών συναντήσεων θα έχει τις επόμενες ημέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, ο πρωθυπουργός, θα συναντηθεί με τον διοικητή της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Μάριο Ντράγκι, αύριο, Τετάρτη, το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στη Βοιωτία για τη θεμελίωση του νέου εργοστασίου παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Ομίλου Μυτιληναίος.

Την Πέμπτη το απόγευμα, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει τμήμα της άσκησης «Παρμενίων» στην Αλεξανδρούπολη.

Την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον επίτροπο Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιέρ Μοσκοβισί και αργότερα με τους υπουργούς Εσωτερικών της Γερμανίας και της Γαλλίας, Χορστ Ζεεχόφερ και Κριστόφ Καστανέρ.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ, το οποίο διεξάγεται 45 χρόνια μετά την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας.

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη 7 και την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στην Αίγυπτο για την τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας, Κύπρου, Αιγύπτου.