Γεωργιάδης προς Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ) για Καμμένο-Μονακό: «Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας» (Video)

66

Σκληρή αντιπαράθεση Αδωνι Γεωργιάδη και Μανταλένας Παπαδοπούλου προέκυψε σήμερα το μεσημέρι μετά και τις δηλώσεις της εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σχετικά με την «επίσκεψη» του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του στο Μονακό.

Μάλιστα, η κ. Παπαδοπούλου το χαρακτήρισε «Ταξίδι ιδιωτικού χαρακτήρα», συμπληρώνοντας, «δεν καταλαβαίνω τι το επιλήψιμο βλέπουν οι βουλευτές της ΝΔ», απαντώντας στην ερώτηση που έχουν καταθέσει οι βουλευτές της ΝΔ στην οποία χαρακτηρίζουν ταξίδι αναψυχής την μετάβαση του Πάνου Καμμένου στο Μονακό.

«Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο» είπε η κυρία Παπαδοπούλου.

«Δεν υπάρχει κάτι το επιλήψιμο στην αποδοχή μιας πρόσκλησης από αρχηγό κράτους» συνέχισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και υποστήριξε ότι «όλα αυτά που γράφονται είναι αστειότητες». «Ο Πάνος ο Καμμένος πήγε στα φανερά, δεν κρύφτηκε, όπως άλλες εποχές που πήγαιναν με lear jet» υποστήριξε η Μανταλένα Παπαδοπούλου, εκπρόσωπος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Η αναφορά της εκπροσώπου των ΑΝΕΛ στον Άδωνι Γεωργιάδη όμως είχε συνέχεια. Έπειτα από διαφημιστικό διάλειμμα στον Σκάι, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή για να σχολιάσει την αναφορά της Μανταλένας Παπαδοπούλου στο πρόσωπό του.

«Μιλούν για προκλητική συμπεριφορά βουλευτές οι οποίοι φημίζονται για τα συχνά ταξίδια τους στη Μύκονο, για ταξίδια -ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης σε κότερο με τον κ. Πρετεντέρη, δημοσιογράφο» είχε πει νωρίτερα η κυρία Παπαδοπούλου.

«Δεν βρισκόμουν σε κανένα κότερο του κ. Πρετεντέρη στη Μύκονο, βρισκόμουν σε ένα φουσκωτό. Ένα φουσκωτό το οποίο κοστίζει περίπου το 1/50 απ' όσο το σκάφος του αρχηγού της. Όμως δεν είναι το ζήτημα εκεί.

Εγώ δεν είμαι υπουργός άμυνας της χώρας, ούτε βρέθηκα ως υπουργός στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη. Εγώ βρέθηκα στο φουσκωτό του κ. Πρετεντέρη ως βουλευτής της αντιπολίτευσης. Όμως ο κ. Καμμένος βρέθηκε στο Μονακό να ζει τη μεγάλη ζωή ενώ είναι υπουργός Άμυνας της Ελλάδος και ενώ δύο Έλληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι στην Τουρκία και το έκανε την ίδια στιγμή που ο κ. Τσίπρας διαπραγματεύεται να παραδώσει το ιερό όνομα της Μακεδονίας.

Όταν λοιπόν τα κάνει όλα αυτά ο κ. Καμμένος νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνετε ότι είναι συνταγματικά κατοχύρωμένο δικαίωμά μας να κάνουμε ερώτηση» επισήμανε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Δεν είναι χυδαιότητα το τουίτ το χθεσινοβραδυνό του κ. Καμμένου;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ.

«Πήγε ταξίδι με εκπρόσωπο της 4ης εξουσίας» αποκρίθηκε η Μανταλένα Παπαδοπούλου.

«Αμα σας πει κάποιος στο τουίτερ ότι κάνετε βίζιτα, θα σας άρεσε αυτό;» ήταν το ερώτημα του κ. Γεωργιάδη. «Εκπροσωπείτε και υπερασπίζεστε αυτή τη χυδαιότητα, ντροπή σας» συνέχισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Κάποιο λόγο έχει που τα έγραψε αυτά. Δεν θα μας κάνετε εσείς υποδείξεις. Εσείς εκχυδαϊσατε την πολιτική ζωή» συνέχισε την κόντρα η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

«Εκπροσωπείτε τη χυδαιότητα του αρχηγού σας» της απάντησε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Χαβούζα θα την κάνει ο Καμμένος την Ελλάδα;».

«Θα μας μιλήσει ο Άδωνις για χυδαιότητα» απάντησε η Μανταλένα Παπαδόπουλου. «Όταν ωρύεστε δεν σας ακούμε», συνέχισε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ και κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ηρεμήσει.

«Δεν είμαι καθόλου ήρεμος» απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δείτε το βίντεο με την άγρια κόντρα Άδωνι-Μανταλένας Παπαδοπούλου στον Σκάι: