Σκληρό ροκ από Λαζαρίδη στη Βουλή - Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ για φαινόμενα ανομίας

431
Σκληρό ροκ από Λαζαρίδη στη Βουλή

Πήραν φόρα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας τα τελευταία εικοσιτετράωρα και δεν αφήνουν σε χλωρό κλαρί τον ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα «νόμου και τάξης». Η συγκεκριμένη ατζέντα αν μη τι άλλο ενθουσιάζει την κομματική βάση και όχι μόνο και φυσικά υπερκαλύπτει την δύσκολη για την Κυβέρνηση εικόνα στο μεταναστευτικό. 

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του «γαλάζιου» βουλευτή Καβάλας, Μακάριου Λαζαρίδη, που πριν λίγη ώρα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, στη συζήτηση για τις τροποποιήσεις  του ποινικού κώδικα, έστρεψε τα πυρά του στην Κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι «στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ είναι το μπάχαλο και το χάος, ενώ της Κυβέρνησης είναι η τάξη και η νοικοκυροσύνη».  

Μάλιστα, δεν έχασε την ευκαιρία και προχώρησε ένα ακόμη βήμα παραπέρα…. χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα για τη στάση στελεχών της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέναντι στα φαινόμενα ανομίας, σε ακραία στοιχεία και κατηγορούμενους για υποθέσεις τρομοκρατίας.

Είναι πλέον σαφές ότι στη Νέα Δημοκρατία αφήνουν στην παρούσα φάση στην άκρη την αστική τους ευγένεια και έχουν αρχίσει το σκληρό ροκ.