Σουμάχερ: Τι αποκάλυψε γιατρός για την κατάσταση της υγείας του

368
2013: Ο επί 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, εμπλέκεται σε ατύχημα χτυπώντας σοβαρά το κεφάλι του σε βράχο ενώ έκανε σκι εκτός πίστας στο θέρετρο των γαλλικών Άλπεων της Meribel.

Νέες πληροφορίες είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Ο Ιταλός νευροχειρουργός, Nicola Acciari, που εργάζεται στο νοσοκομείο της Μπολόνια, αποκάλυψε ότι ο θρύλος της Formula 1 είναι πολύ καταβεβλημένος και διαφορετικός μετά το τρομακτικό ατύχημα που είχε στις πλαγιές των γαλλικών Άλπεων τον Δεκέμβριο του 2013.

“Είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος από αυτόν που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στις αγωνιστικές πίστες”, είπε ο Ιταλός γιατρός σύμφωνα με τη Daily Mail.

“Θα πρέπει να φανταστούμε ένα άτομο πολύ διαφορετικό από αυτό που θυμόμαστε στις πίστες της Formula 1, με μία αλλοιωμένη οργανική, μυϊκή και σκελετική δομή, εξαιτίας του τραύματος του στο κεφάλι”, πρόσθεσε ο Nicola Acciari μιλώντας στο Diario Uno.

O επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής νοσηλεύεται στη βίλα του στη Γενεύη, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Κορίνα και τα δύο τους παιδιά.