Σοβαρή καταγγελία από Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών

497

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Οι Παραγωγοί απ’ όλη την χώρα με συνεχή μηνύματα προς την Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών, ζητάνε να αναδείξουμε το μέγεθος της ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ των Αγροτικών Προϊόντων και το ΠΕΤΑΜΑ στις χωματερές.

Η Απόφαση που ελήφθη από την Κυβέρνηση και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τους Παραγωγούς Λαϊκών Αγορών να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ στις Λαϊκές Αγορές άλλης Περιφέρειας ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙ την Λειτουργία των Λαϊκών Αγορών, ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ στον ΑΦΑΝΙΣΜΟ τους Παραγωγούς προς ΟΦΕΛΟΣ τον Ανταγωνισμό, τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, τους ΕΜΠΟΡΟΥΣ και 60 με 80 ντόπιους Επαγγελματίες Πωλητές σε κάθε Λαϊκή Αγορά.

Αποτέλεσμα της απαγόρευσης αυτής είναι οι Καταναλωτές να ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ σήμερα την ΑΝΟΔΟ των ΤΙΜΩΝ, την ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ και σε πολύ σύντομο διάστημα την ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Προϊόντων.

Κάνουμε ΕΚΚΛΗΣΗ την ύστατη στιγμή προς τους αρμόδιους Υπουργούς Ανάπτυξης, Εμπορίου, Γεωργίας ΝΑ ΑΡΟΥΝ την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ της συμμετοχής των Παραγωγών από άλλες Περιφέρειες, ώστε να ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των Προϊόντων μας και των ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ μας που συνεχίζονται.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ την ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ της ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ των Οπωροκηπευτικών στην ΕΓΧΩΡΙΑ ΑΓΟΡΑ και να ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ στους ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ την ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ και κατά συνέπεια τους Καταναλωτές.