Σπαρακτικές εικόνες σκύλου που εγκαταλείφθηκε σε καταφύγιο επειδή έτρωγε από τα σκουπίδια (φωτο+βίντεο)

134

Θλίψη έχει προκαλέσει η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της εγκατάλειψης ενός σκυλιού από τους ιδιοκτήτες του σε καταφύγιο σκύλων της Βόρειας Καρολίνας, επειδή τον έπιασαν να τρώει αποφάγια από τα σκουπίδια.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στα social media φαίνεται το σκυλί να προσπαθεί να κρυφτεί μέσα στο μικρό δωμάτιο του καταφυγίου, εμφανώς φοβισμένο και πανικόβλητο, καθώς δεν γνωρίζει ότι οι ιδιοκτήτες του τον εγκατέλειψαν για πάντα.

Οι υπεύθυνοι του καταφυγίου συγκλονίστηκαν από την εικόνα του άτυχου τετράποδου κι έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους, ώστε δίχρονος Κόντιι να βρει γρήγορα μία ανάδοχη οικογένεια που να τον αγαπά και να τον φροντίζει.

Last but certainly not least....Crew #5And this is where it all ends and begins... For Cody, the nightmare of being in a shelter ends, the abandonment and betrayal, all because he kept getting Into the trash...well guess what...I got wind that a huge trash can filled with toys awaits you sweet boy!!! And joining him on a wonderful freedom ride journey is Tiny Tim!!! Christmas doesn’t get any better than this! ❤️Never stop believing, dreaming and wishing....Thank you Compassion For Cats of Delaware!! Yes, they do doggies too!! 😉😉And a big shout out to our pilots with Pilots N Paws for helping these two beautiful boys on their promising journey of happiness!!Thank you to the individuals who sponsored these two sweet boys!!Merry Christmas sweet babies!! ❤️🎄🐾

Posted by Samira El-Hage on Friday, 7 December 2018

Πράγματι, λίγες ημέρες αργότερα, μία οικογένεια από το Ντέλαγουερ που ενημερώθηκε για την θλιβερή περιπέτεια του Κόμπι, αποφάσισε να τον υιοθετήσει, ενώ με την βοήθεια φιλόζωων χρηστών του διαδικτύου συγκεντρώθηκε άμεσα το χρηματικό ποσό για τα έξοδα μεταφοράς του σκυλιού μέσω αεροπλάνου.

Βέβαια, στα social media δεν έμεινε ασχολίαστη η απαράδεκτη τιμωρητική διάθεση των πρώην ιδιοκτητών του Κόμπι, οι οποίοι δεν δίστασαν να τον παρατήσουν, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να έχει καταστροφικά αποτελέσματα για την ψυχολογία και την ψυχοσύνθεσή του.

Ας ελπίσουμε, οι νέοι του ιδιοκτήτες να αποδειχθούν λίγο πιο μεγαλόκαρδοι από τους προηγούμενους και να τον γεμίσουν με αγάπη και φροντίδα, όπως άλλωστε αξίζουν όλα τα σκυλιά του κόσμου...