Στα Δικαστήρια Βόλου ο Κουφοντίνας: Ζήτησε νέα τετραήμερη άδεια (Photos)

252
Στα Δικαστήρια Βόλου ο Κουφοντίνας

Στα Δικαστήρια Βόλου βρέθηκε το μεσημέρι το μέλος της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας, προκειμένου να εκφράσει την άποψή του στο Τριμελές Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, για την τετραήμερη άδεια που έχει αιτηθεί για τις 28 Φεβρουαρίου και για την οποία εξέφρασε αντιρρήσεις ο εισαγγελέας του Πειθαρχικού Συμβουλίου των Φυλακών Κασσαβέτειας.

Ο βαρυποινίτης μετήχθη στις 12:45 το μεσημέρι στα Δικαστήρια Βόλου.

Η κυκλοφορία, είχε απαγορευτεί επί της οδού Κουταρέλια στο ύψος μεταξύ των οδών Γαζή και Γαλλίας, ενώ του μεταγωγικού αυτοκινήτου των φυλακών προηγούνταν δύο οχήματα της Ασφάλειας μπροστά και ένα αυτοκίνητο με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, πίσω.

Επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας υπήρχαν, τόσο μέσα όσο και έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, αναφέρει το magnesianews.gr που δημοσιεύει φωτογραφίες από τη μεταγωγή του βαρυποινίτη.

Δύο οπλισμένοι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών κατέβασαν από το μεταγωγικό τον Δημήτρη Κουφοντίνα, που φορούσε χειροπέδες και τον οδήγησαν στο γραφείο της Προέδρου Πρωτοδικών όπου συνεδρίαζε το Δικαστικό Συμβούλιο.

Μετά από περίπου 45 λεπτά, γύρω στις 1:30 το μεσημέρι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το γραφείο και υπό αστυνομικό κλοιό μπήκε πάλι στο αυτοκίνητο των μεταγωγών, επί της οδού Κουρατέλια και οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές.

Η απόφαση επί της αίτησης που κατέθεσε αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες.