Στα Κύθηρα ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης (Photos)

164
Στα Κύθηρα ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης

Στα Κύθηρα βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο υποψήφιος βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Α΄ Πειραιώς και Νήσων, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας στους νησιωτικούς Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας και Νήσων Αττικής.

Ο Χριστόφορος Μπουτσικάκης συναντήθηκε με τον δήμαρχο του νησιού Στράτο Χαρχαλάκη, που επανεξελέγη με ποσοστό 63% για δεύτερη θητεία, τον συνεχάρη για τη μεγάλη εκλογική του νίκη και συζήτησε μαζί του τα τρέχοντα προβλήματα του νησιού, αλλά και των Αντικυθήρων, δεσμευόμενος να τα προωθήσει στη Βουλή.

Επιπλέον, ο υποψήφιος βουλευτής συζήτησε με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας στο νησί, με την Πρόεδρο και μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ., με επαγγελματίες, με φορείς του τουρισμού και δημότες. Κοινός παρονομαστής των αιτημάτων όλων των φορέων και κατοίκων, είναι η ανάγκη μείωσης του Φ.Π.Α. και των φόρων, ώστε να διατεθούν περισσότερα χρήματα στην πραγματική οικονομία.

Τέλος, ο υποψήφιος βουλευτής δεσμεύθηκε να συμβάλλει προκειμένου να βελτιωθούν οι ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συνδέσεις του νησιού, αλλά και να χρηματοδοτηθούν μεγάλα έργα που έχουν ανάγκη τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών.