Στα τυφλά βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - Αδυναμία χάραξης στρατηγικής καταλογίζουν στον Τσίπρα

140
Ο Γ.Λακόπουλος αποκαλύπτει το μέγεθος της ομηρίας Τσίπρα από τους Σκουρλέτηδες

Στην Κουμουνδούρου οι συσκέψεις των προεδρικών είναι αλλεπάλληλες. Κύριο χαρακτηριστικό είναι η αδυναμία τους να χαράξουν τακτική και κυρίως στρατηγική.

Πρόκειται για έναν επικίνδυνο εγκλωβισμό που οδηγεί το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σε επικίνδυνη συρρίκνωση.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε κατηγορηματικά τις προτάσεις για σύγκρουση με την εσωκομματική αντιπολίτευση και δρομολόγηση διαδικασιών για βαθιές αλλαγές στο κόμμα.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι στην περίπτωση που αρχίσει η γκρίνια και βαθύνει το χάσμα, τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προκηρύξει Εκλογές, στις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί πανωλεθρία.

Επίσης, Απέρριψε επίσης την εισήγηση στενών συνεργατών του για διαγραφή από το κόμμα του ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος στη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής έχει αγοράσει δεκάδες διαμερίσματα, ενώ εμφανίζει και καταθέσεις που παραπέμπουν σε μεγιστάνα.

Στην εισήγησή τους προς τον Αλέξη Τσίπρα οι στενοί συνεργάτες του τόνιζαν ότι δεν θα μπορούν να σταθούν σε τηλεοπτικά πάνελ, γιατί θα αναγκάζονται να απολογούνται για τον ξαφνικό πλουτισμό του Δημήτρη Παπαδημούλη και τις δουλειές που έχει ανοίξει με τη ΜΚΟ του Σόρος.

Απόλυτο αδιέξοδο για τους πνιγμένους των Πρεσπών

Το αδιέξοδο στρατηγικής οδηγεί τον Αλέξη Τσίπρα σε επικίνδυνους τυχοδιωκτικούς τακτικισμούς.

Στην εναγώνια προσπάθειά του να προσεγγίσει το πατριωτικό ακροατήριο που απώλεσε με τη Συμφωνία των Πρεσπών, διέπραξε τεράστιο ολίσθημα υιοθετώντας τη θέση μιας βρετανικής φυλλάδας και των ακροδεξιών site για δήθεν εισβολή των Τούρκων στον Έβρο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ γελοιοποιήθηκε γιατί παρασύρθηκε από τις εμπρηστικές δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά, με αποτέλεσμα να υιοθετήσει άκριτα τα fake news για δήθεν κατάληξη ελληνικού εδάφους στον Έβρο.