Σταύρο, αποχώρησε με ψηλά το κεφάλι!

171

Ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν χωράει στα εκλογικά ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ο πολιτικός αρχηγός μιας σημαντικής προσπάθειας που έγινε στον χώρο του μεταρρυθμιστικού κέντρου. Απέτυχε; Απέτυχε! Ο Σταύρος θα αποχωρήσει από την πολιτική ζωή, επειδή αυτή είναι η μόνη επιλογή που ταιριάζει στον βίο του. Πριν φύγεις, Σταύρο, κάνε αυτό που πρέπει: Στείλε αυτή την κυβέρνηση στον αγύριστο.

Από την στιγμή, Σταύρο, που ο Αλέξης Τσίπρας έχει τους 151, άφησε τον να πάει με αυτούς να ψηφίσει και τις Πρέσπες. Το Ποτάμι δεν έχει τον παραμικρό λόγο να κάνει τα ρεπό του Πάνου Καμμένου. Δεν έχει λόγο να συμμετέχει σε αυτή την φαρσοκωμωδία των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δεν μπορεί το Ποτάμι που ξέρουμε να δώσει εμμέσως ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή την κυβέρνηση.

Γιατί η ελληνική ελίτ στήριξε (ζει) τον Αλέξη;Του Θανάση Μαυρίδη

Δεν μπορείς εσύ, Σταύρο, να συνδέσεις το όνομά σου με την χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Ο Δανέλλης έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Ήταν στον Συνασπισμό, πήγε στο ΠΑΣΟΚ, ύστερα ήρθε στο Ποτάμι. Δεν θα μας εξέπληττε αν αύριο ήταν στην Ένωση Κεντρώων. Αλλά εσύ Σταύρο! Θα «λερωθείς» τώρα;

Το Ποτάμι ήρθε διακηρύσσοντας ότι πρεσβεύει το νέο, τον σεβασμό στους πολίτες. Σταύρο, μην ψηφίσεις μία συμφωνία με την οποία διαφωνεί το 70% του λαού. Αυτή η συμφωνία δεν είναι μία καλή συμφωνία. Δώσε την δυνατότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαπραγματευτεί την επίλυση του προβλήματος. Αυτό που υπέγραψε ο Βαρουφάκης της εξωτερικής πολιτικής, δεν είναι λύση. Είναι η αρχή του προβλήματος.

Είπαμε! Δεν είσαι επαγγελματίας πολιτικός. Ασχολήθηκες γιατί πίστεψες ότι μπορούσε να προσφέρεις κάτι διαφορετικό. Αλήθεια, έχεις κάποια σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα, με τον Παπαγγελόπουλο, τον Πολάκη, τον Παππά, τον Καρανίκα; Γι αυτό άφησες την δημοσιογραφία και ασχολήθηκες με την πολιτική; Δεν μπορείς, ειδικά εσύ Σταύρο, να δώσεις πολιτικό άλλοθι σε αυτή την κυβέρνηση για να μείνει ούτε μία ώρα παραπάνω!

ΠΗΓΗ: LIBERAL.GR