Στη Black Friday 2020 πάμε public.gr

264
Στη Black Friday 2020 πάμε public.gr

Η Black Friday πλησιάζει και το Public δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να εξοπλιστούν κυριολεκτικά με τα …πάντα, χωρίς να τινάξουν την… μπάνκα στον αέρα.

Φέτος η Black Friday πέφτει στις 27 Νοεμβρίου, ωστόσο οι προσφορές ξεκίνησαν ήδη. Για τέταρτο συνεχές έτος, η «Μαύρη Παρασκευή» σηματοδοτεί μεγάλες προσφορές και ελκυστικές τιμές σε όλα τα προϊόντα.

To μεγαλύτερο Black Friday ξεκίνησε στο public.gr, και αυτοί που ψάχνουν τις πιο δυνατές-Black-Friday προσφορές, ξέρουν πως θα τις βρουν στον μεγαλύτερο Online προορισμό! Το Public.gr, συγκέντρωσε, για πρώτη φορά, πάνω από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα, για να μπορούμε να διαλέξουμε ανάμεσα από 2.500.000 προϊόντα:

32.000 κινητά έως -50%

7.000 laptop έως -35%

18.000 τηλεοράσεις έως -70%

15.000 οικιακές συσκευές έως – 69%

900. 000 παιχνίδια έως -65% και αμέτρητες νέες κατηγορίες!

Και σ’ αυτήν την Black Friday μπορούμε να τα βρούμε όλα στο Public.gr, τον μεγαλύτερο online προορισμό.

Η Black Friday στο public.gr πλέον καλύπτει όλα τα καταναλωτικά αγαθά, στα οποία περιλαμβάνονται και είδη σπιτιού, αξεσουάρ, ρούχα, παπούτσια και βέβαια προϊόντα προσωπικής φροντίδας, τα οποία οι καταναλωτές θα βρουν σε μειωμένες τιμές και μεγάλες εκπτώσεις.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε κανονικά τις αγορές από την άνεση του σπιτιού μας και στη συνέχεια να παραλαμβάνουμε τα προϊόντα τους από την ασφάλεια, τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του… καναπέ.

Οι άνθρωποι του Public θα φροντίσουν ώστε να φτάσουν στην πόρτα μας, λαμβάνοντας όλες τις προφυλάξεις. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να γραφτείτε στο newsletter του Public για να μαθαίνετε όλες τις προσφορές από πρώτο χέρι!