Στην Καλαμαριά, το τελευταίο «αντίο» στον Χάρρυ Κλυνν (Photos)

44

Στο Δημοτικό κοιμητήριο Καλαμαριάς εξελίσσεται αυτήν την ώρα η εξόδιος ακουλουθία του Χάρρυ Κλυνν, του ανθρώπου που δεν άφηνε τίποτε να πέσει κάτω, που απολάμβανε να φέρνει σε δύσκολη θέση τους πελάτες στα πρώτα τραπέζια των κέντρων που εμφανιζόταν στα χρόνια της δεκαετίας του '80 και που υπήρξε καινοτόμος στο είδος του.

Πριν λίγη ώρα και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά τις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε λαϊκό προσκύνημα της σορού του δημοφιλούς καλλιτέχνη ενώ στην κηδεία του έχουν δώσει το «παρών» πολλοί καλλιτέχνες και πολιτικοί, μεταξύ άλλων και ο Αλέξης Τσίπρας, η Κατερίνα Νοτοπούλου, ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο Χριστόφορος Βερναρδάκης.

Στην εξόδιο ακολουθία, που πραγματοποιείται, αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος έχουν δώσει το παρών η οικογένειά του, συγγενείς φίλοι και πλήθος θαυμαστών του κατά κόσμον Βασίλη Τριανταφυλλίδη μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Μάρκος Σεφερλής.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το τελυταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που λάτρευε την ζωή αλλά στα τελευταία χρόνια του βίου του δεν θύμιζε σε τίποτε τον κωμικό που λάτρεψαν οι Έλληνες.

Η κηδεία του θα γίνει στο Δημοτικό κοιμητήριο της αγαπημένης του Καλαμαριάς, εκεί που μεγάλωσε σαν προσφυγόπουλο από τον Πόντο, βιώνοντας πολύ δύσκολες καταστάσεις.

tsip01
notopoulou
paraskevopoulos
xristoforos-vernardakis
DSC_5425
DSC_5427
DSC_5428
lazopoulos01
seferlis01