Στην Καρδίτσα ο Μητσοτάκης-Αυτοψία στις πληγείσες περιοχές (Video&Photos)

258
Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μουζάκι, όπου μίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες.

Στην Καρδίτσα έφτασε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει αυτοψία στις πληγείσες περιοχές από την κακοκαιρία «Ιανός».

Ο πρωθυπουργός έφτασε με ελικόπτερο τύπου Σινούκ λίγο μετά τις 9 το πρωί στο Στάδιο των Τρικάλων και στη συνέχεια μετέβη στην Καρδίτσα.

Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν υπουργοί και στελέχη της Κυβέρνησης. Το κυβερνητικό κλιμάκιο έγινε δεκτό από τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκρέκα, τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστο Μιχαλάκη και τον δήμαρχο Τρικάλων Δημήτρη Παπαστεργίου.

Καρδίτσα ο Μητσοτάκης

Αμέσως αναχώρησε για Καρδίτσα.

Ακόμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Μουζάκι, όπου μίλησε με πολίτες και καταστηματάρχες. 

siskepsi-mitsotakis3

siskepsi-mitsotakis4

Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός πέταξε με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές.

Από τις 11 το πρωί είναι σε εξέλιξη στο δημαρχείο Καρδίτσας ευρεία σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη συμμετοχή υπουργών, υφυπουργών, τοπικών φορέων, εκπροσώπων παραγωγικών τάξεων, συλλόγων, κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών.

siskepsi-mitsotakis2

Στη σύσκεψη γίνεται αποτίμηση των ζημιών που προκάλεσε το καταστροφικό πέρασμα του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανού» και θα αναλυθούν τα μέτρα και το σχέδιο αποκατάστασης των περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

siskepsi-mitsotakis

siskepsi-mitsotakis6

siskepsi-mitsotakis5