Στην υπηρεσία της Διαπλοκής: Επιχειρηματικά «συμβόλαια» εκτελεί η Κουμουνδούρου

405
Επιχειρηματικά «συμβόλαια» εκτελεί η Κουμουνδούρου

Στην υπηρεσία της διαπλοκής και των οργανωμένων οικονομικών συμφερόντων έχει θέσει τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας. Η Κουμουνδούρου άρχισε να εκτελεί κατά γράμμα τα συμβόλαια που έχει υπογράψει με μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα, προσδοκώντας στήριξη από κανάλια της διαπλοκής και άλλα ανταλλάγματα.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η ερώτηση για τη NOVA που κατατέθηκε στη Βουλή και υπογράφεται από τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα. Για την πρωτοβουλία αυτή είχε κινητοποιηθεί ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας και ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Μιχάλης Καλογήρου.

Προφανώς για να δώσει εξετάσεις στα επιχειρηματικά συμφέροντα που κρύβονται πίσω από την επίθεση κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, έφτασε σε σημείο να εξαναγκάσει τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα να υπογράψουν την επερώτηση.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει αναλάβει επίσης δύο ακόμα συμβόλαια τα οποία σχετίζονται με την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων. Το ένα αφορά την υπονόμευση με κάθε τρόπο του έργου στο Ελληνικό.

Στην κατεύθυνση αυτή αναμένεται το προσεχές διάστημα μπαράζ νέων επερωτήσεων, προκειμένου να δαιμονοποιηθεί η επένδυση ως δήθεν σκάνδαλο.

Το δεύτερο συμβόλαιο αφορά τα ΕΛ.ΠΕ. Ο μηχανισμός προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει τη σπέκουλα με στόχο να μπλοκάρει την ιδιωτικοποίηση του ομίλου.

Διαβάστε περισσότερα στο «ΚΑΡΦΙ» του Σαββατοκύριακου

Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων