Στήριξη από Κωστή Χατζηδάκη στον Βασίλη Φεύγα (Video)

193

Θερμή υποστήριξη είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, από τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.

Ο Κωστής Χατζηδάκης προλόγισε τον παλιό του συνεργάτη στην εκδήλωση του Βασίλη Φεύγα για τους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας.

Ο πρόλογος του Κωστή Χατζηδάκη έκρυβε και εκπλήξεις, καθώς αποκάλυψε πως ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης «έκλεψε» τον Βασίλη Φεύγα από το γραφείο του στην Ευρωβουλή, το 2003 όταν ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους Αιτωλοακαρνάνες να «σταυρώσουν» με τη ψήφο τους τον Βασίλη Φεύγα για τρεις λόγους:
• Για το ήθος του επισημαίνοντας ότι στη σημερινή εποχή χρειαζόμαστε ανθρώπους στην πολιτική με το ήθος του συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

• Για τις νέες ιδέες του και την συμβολή του στην ανανέωση του πολιτικού τόπου.

• Για το πείσμα του, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Ο Βασίλης Φεύγας για να φτάσει σήμερα εδώ διένυσε μια τεράστια απόσταση. Δεν ήταν πλούσιος, δεν ήταν «ευγενής», δεν είχε ευνοϊκό σημείο αφετηρίας στη ζωή του. Ο Βασίλης είναι ένας από εσάς, ένας από εμάς.

Ανέβηκε σκαλί-σκαλί μέχρι τον 6 όροφο και όχι με το ασανσέρ. Τέλειωσε με επιτυχία τις σπουδές του εδώ, έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία, παράλληλα με τη δουλειά του στο γραφείο, πέτυχε να τον διαλέξει ως συνεργάτη του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ένα πετυχημένος άνθρωπος και ένας πετυχημένος οικογενειάρχης.

Το συμπέρασμα είναι πάρα πολύ απλό: Σταυρώστε τον. Σταυρώστε τον Βασίλη Φεύγα στις εκλογές… Είμαι βέβαιος ότι ο Βασίλης θα είναι ένας καλός βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και θα ανανεώσει την πολιτική ζωή στο νομό του.

Αξίζει να τον τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του Κυριάκου και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί αυτή η επιλογή.

Είμαι βέβαιος με τη δύναμη του Θεού και τη δική σας δύναμη ο Βασίλης Φεύγας θα είναι ένας από τους Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας!»