Στις 20 Ιουλίου κυκλοφορεί η νέα εφημερίδα «ON time»

191

«ΚΑΦΕ δεν αλλάζεις, άλλαξε εφημερίδα…». Με αυτό το πρωτότυπο διαφημιστικό teaser, που έχει αρχίσει να μεταδίδεται στα κανάλια, ξεκινά το τηλεοπτικό λανσάρισμά της η νέα, καθημερινή εφημερίδα «ON time», που θα κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Πιπεράτη, Αποκαλυπτική, Ανεξάρτητη, Γοητευτική, Ενημερωμένη, η νέα εφημερίδα έρχεται πάνω στην ώρα, για να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον χώρο της έντυπης ημερήσιας ενημέρωσης της πατρίδας μας, στα πρότυπα των κλασικών tabloids, που, παρά την κυριαρχία του Διαδικτύου και τις ειδικές συνθήκες των καιρών, εξακολουθούν να έχουν εκατομμύρια αναγνώστες και να παραμένουν κυκλοφοριακά κορυφαίες σε όλες τις ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής.

Με κοινωνικό πρόσημο, ελκυστική εμφάνιση, πολύ παρασκήνιο γύρω από τα πρόσωπα και τα καυτά θέματα της επικαιρότητας, με ποικιλία θεμάτων, αποκαλυπτικά και αναπάντεχα ρεπορτάζ, μακριά από τη σοβαροφάνεια και τα ξεπερασμένα στερεότυπα, η «ΟΝ time» φιλοδοξεί να ταράξει τα νερά και να δώσει μια νέα διάσταση στον όρο «lifestyle».

Να εκφράσει τον παλμό της νέας, μετα-κορωνοϊό εποχής και να γίνει η νέα αγαπημένη συνήθεια των Ελλήνων αναγνωστών. Μια εφημερίδα για το σπίτι, αλλά και τροφή για συζήτηση στην παρέα. Μια εφημερίδα που θα είναι μέσα σε όλα, με όλα τα πραγματικά νέα στην ώρα τους. Στο «τιμόνι» της θα βρίσκεται η έμπειρη δημοσιογράφος Ελσα Συμεωνίδου, η μέχρι πρότινος (και από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της) διευθύντρια της ημερήσιας εφημερίδας «Star Ρress» και του ιστορικού «Λοιπόν» κατά την τελευταία δεκαετία, το οποίο κατάφερε όχι μόνο να μην απαξιώσει, αλλά και να αποκαταστήσει, φέρνοντάς το ξανά στην πρώτη θέση των εντύπων του είδους του.

Μαζί της θα έχει όλους τους βασικούς συνεργάτες της των τελευταίων χρόνων, οι οποίοι την ακολούθησαν για να στηρίξουν το νέο εκδοτικό εγχείρημα με την εμπειρία και την αυταπόδεικτη επαγγελματική τους επάρκεια..

Την εφημερίδα στελεχώνουν επίσης καταξιωμένοι επαγγελματίες, που έχουν ξεχωρίσει για τη συνέπεια και την αξιοσύνη τους, ενώ η μέχρι τώρα πορεία τους εγγυάται την αποτελεσματική υλοποίηση όσων προαναφέρθηκαν. Αρχισυντάκτης της «ΟΝ time» θα είναι ο πολύπειρος Χρήστος Τρεμούλης και σύμβουλος ο «μπαρουτοκαπνισμένος» Αντώνης Πρέκας.

Το βέβαιο είναι πως το ραντεβού της Δευτέρας 20 Ιουλίου στα περίπτερα με τη νέα εφημερίδα «ON time» θα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις, γι’ αυτό και αναμένεται με ιδιαίτερο (και πραγματικό) ενδιαφέρον.