Στις αποτυχημένες πολιτικές εμμένει ο Τσίπρας – Οι πολίτες του γυρίζουν την πλάτη

221
Ταφόπλακα σε όλες τις βασικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση σχεδιάζει να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας, στην περίπτωση που αναλάβει εκ νέου τα ηνία της χώρας.

Ταφόπλακα σε όλες τις βασικές μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η Κυβέρνηση σχεδιάζει να βάλει ο Αλέξης Τσίπρας, στην περίπτωση που αναλάβει εκ νέου τα ηνία της χώρας.

Οι υποσχέσεις οπισθοδρόμησης και οι όρκοι παλινόρθωσης ενός αποτυχημένου μοντέλου διακυβέρνησης που κυριάρχησε στα χρόνια της μεταπολίτευσης και οδήγησε τη χώρα στην χρεοκοπία εκθέτουν τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο οποίος εμφανίζεται διαρκώς αδιόρθωτος και αμετανόητος, χωρίς να αντιλαμβάνεται τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους οι πολίτες τον οδήγησαν με την ψήφο τους στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας παραμένει προσηλωμένος στη σκληρή γραμμή του λαϊκισμού, της έντασης, του εμφυλιοπολεμικού κλίματος για να διχάσει για μία ακόμη φορά την ελληνική κοινωνία και να υφαρπάξει την ψήφο των Ελλήνων που αντιμετωπίζουν ισχυρές αναταράξεις στην καθημερινότητα τους, από τη μία με τα μνημόνια και από την άλλη με την πανδημία.

Ωστόσο, οι φρούδες ελπίδες που καλλιεργεί στην ηγετική του ομάδα, είναι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, καθώς οι πολίτες του γυρίζουν διαρκώς την πλάτη και θα τον θέσουν με την πρώτη εκλογική ευκαιρία μία για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, εκεί δηλαδή που ανήκουν όλοι οι ηγετίσκοι που πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, γι αυτό και τα μεγαλεπήβολα σχέδια του για τη μεγάλη κεντροαριστερά βρίσκονται ήδη στις καλένδες.