Στοχοποίηση Τσακαλώτου από «Δημοκρατία»-«Εστία» με εντολή(;) Μαξίμου

62

Λίγες ώρες μετά τις δυο τρεις καλές κουβέντες που είπε ο Μητσοτάκης για τον Τσακαλώτο, μόνο σύμπτωση δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί η οφθαλμοφανής στοχοποίηση του Τσακαλώτου από δύο εφημερίδες του "δεξιού" (υποτίθεται) εκδότη Φιλιππάκη.

Η επιχείρηση αποδόμησης του Νο1 δελφίνου του Τσίπρα, που δεν θα τολμούσε να υλοποιήσει κανένα επίσημο ΣΥΡΙΖΟ-έντυπο (αφού αυτό θα προκαλούσε εμφύλιο στην Κουμουνδούρου) φαίνεται πως "ανατέθηκε" στην πάντα... πρόθυμη ιδιοκτησία της "Δημοκρατικός Τύπος ΑΕ".

Έτσι σήμερα εμφανίζεται στην μεν "Δημοκρατία" ο Τσακαλώτος ως ο ηθικός αυτουργός της χυδαίας επιχείρησης εξαγοράς ψήφων μέσω των παροχών που ανακοίνωσε ο Τσίπρας, ενώ είναι γνωστό πως ο υπουργός Οικονομικών διαφωνούσε κάθετα με τέτοιου είδους παροχολογίας. 

Το πιο "δολοφονικό" χτύπημα πάντως εις βάρος Τσακαλώτου γίνεται από την έτερη εφημερίδα του Φιλιππάκη, την "ΕΣΤΙΑ" που εμφανίζει τον Υπουργό Οικονομικών, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως "συνωμότη" και έτοιμο να ανατρέψει τον Τσίπρα.     

Αναμένουμε πράγματι με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση του Υπουργού Οικονομικών, μπροστά στην οφθαλμοφανή επιχείρηση Μαξίμου να τον αποδομήσει , μέσω ημιεπίσημων εντύπων του όπως είναι η "Δημοκρατία" και η "Εστία".

Ενώ ένα είναι και βέβαιο πολιτικά: Πως το μεγάλο πάρτι στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ θα αρχίσει μετά την βαριά ήττα που αναμένει τον Τσίπρα στις Ευρωεκλογές.