Συγκινητική βραδιά Αλληλεγγύης από Έλληνες μουσικούς του Λονδίνου, για τους πληγέντες από την πυρκαγιά (εικόνες)

264

Συναυλία αλληλεγγύης διοργανώθηκε στο Λονδίνο από Έλληνες μουσικούς προκειμένου να συνδράμουν οικονομικά τους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής.

Με αφορμή την τραγωδία που είδαμε να εξελίσσεται στην Αττική τις τελευταίες μέρες, όπου οι πυρκαγιές άφησαν πίσω τους δεκάδες νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες και αγνοούμενους, οι Έλληνες μουσικοί του Λονδίνου και οι φίλοι τους οργάνωσαν  μια συναυλία οικονομικής υποστήριξης των πληγέντων.

Στην συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 28 Ιουλίου, συμμετείχαν στο Balabam του Λονδίνου οι Cigdem Aslan, Athur Methau, Mutsumi, και μέλη των μουσικών σχημάτων Amaraterra, Pakaw, Peran, Peyman Heydarian and the Voice of the Santur, Plastikes Karekles, SOAS Ceilidh Band και πολλοί άλλοι.

Μάλιστα για λόγους Διαφάνειας οι διοργανωτές της εκδήλωσης δημοσιοποίησαν στα κοινωνικά δίκτυα την αποστολή των χρημάτων από τα έσοδα της εκδήλωσης προς τον Δήμο Ραφήνας.

Εμπνευστής και "ψυχή" της συγκινητικής αυτής βραδιάς ήταν ο Γιώργος Σταμάτης, γιος του πρώην βουλευτή και Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Σταμάτη και της τραγουδίστριας Χριστιάνας.