Συγκλονιστική μαρτυρία ασθενούς: «Ο κορωνοϊός είναι λες και έχεις μία βόμβα στα χέρια»

130
Συγκλονίζει η περιγραφή της περιπέτειας που έζησε επί 27 ολόκληρες μέρες με τον κορωνοϊό  μία 40χρονη γυναίκα.

Συγκλονίζει η περιγραφή της περιπέτειας που έζησε επί 27 ολόκληρες μέρες με τον κορωνοϊό  μία 40χρονη γυναίκα.

Η 40χρονη βρέθηκε ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση, αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη με τη νόσο Covid-19.

«Δεν ξέρω πώς ξεκίνησε η περιπέτεια, γιατί έπαιρνα όλα τα μέτρα. Υποθέτω ότι πρέπει να συνέβη από τον χώρο εργασίας μου. Εμφάνισα κατευθείαν συμπτώματα, όταν έκανα τεστ ήξερα μέσα μου ότι έχω κορωνοϊό. Δεν είχα όσφρηση και γεύση και το υποπτεύθηκα», ανέφερε η κ. Κούτρα στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ.

Η 40χρονη, η οποία είχε επιβαρυμένο ιστορικό όσον αφορά τους πνεύμονες, περιγράφει ότι από την πρώτη στιγμή ήταν δύσκολη η κατάστασή της. «Η στιγμή του ασθενοφόρου ήταν τραγικά δύσκολη, έπρεπε να χαιρετήσω τους δικούς μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, φοβήθηκα πάρα πολύ», πρόσθεσε βουρκωμένη.

«Κόλλησα άθελά μου και τον σύζυγό μου, που το πέρασε μόνος του στο σπίτι και το μυαλό μου ήταν εκεί. Για εκείνον ήταν ακόμα πιο δύσκολο», είπε ακόμα η 40χρονη.

«Ήταν δύσκολο, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. ήμουν ένα βήμα πριν τη διασωλήνωση. Κάναμε διαπραγματεύσεις, και ευτυχώς βελτιώθηκα. Η μητέρα μου που είναι στον χώρο της υγείας, είναι νοσηλεύτρια, τους παρακάλεσε να καθυστερήσουν λίγο τη διασωλήνωση και ήμουν τυχερή», αναφέρει η κ. Κούτρα.

«Πονούσα παρα πολύ στο στήθος. Γενικώς πονούσα, δεν είχα πολύ πυρετό, αλλά είχα ιλίγγους, εμετούς, πονοκεφάλους. Και είναι πολύ δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Το πρωί ήμουν καλά και υποτροπίαζα σε μισή ώρα, είναι λες και έχεις μία βόμβα στα χέρια σου», συμπλήρωσε η κ. Κούτρα, μέχρι να νιώσει καλύτερα χρειάστηκαν συνολικά 27 μέρες.

Πάντως, εξήγησε ότι ακόμα έχει σοβαρές επιπλοκές: «Δεν έχει φύγει η πνευμονία, ο ίλιγγος και η κόπωση. Συνεχίζω την αγωγή».