Συγκλονίζει ο αγώνας ζωής 15χρονης - Οι γονείς της κάνουν έκκληση για βοήθεια (Video)

110
Αγώνα ζωής δίνει μία 15χρονη από την Κρήτη. Η μαθήτρια βρίσκεται στην Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο.

Αγώνα ζωής δίνει μία 15χρονη από την Κρήτη. Η μαθήτρια βρίσκεται στην Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα σοβαρό χειρουργείο. Η 15χρονη αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας καθώς πάσχει από μια σπάνια εκ γενετής πάθηση.

Η οικογένειά της κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει καθώς χρειάζονται 20.000 ευρώ για την επέμβαση, ένα ποσό που αδυνατούν να καλύψουν καθώς έχουν προηγηθεί δυο ακόμα χειρουργεία.

Η Ζωή γεννήθηκε με σύνδρομο VACTERL που αφορά σε συγγενείς ανωμαλίες με καρδιολογικές νεφρικές, ανατομικές και άλλες επιβαρύνσεις.

Πρόκειται για ένα σπάνιο σύνδρομο με συχνότητα εμφάνισης 1/10000 έως 1/40000 γεννήσεις άγνωστης αιτιολογίας.

Το κορίτσι μετέβη με την μητέρα του στις ΗΠΑ προκειμένου να υποβληθεί σε ένα χειρουργείο που θα της άλλαζε τη ζωή, σύμφωνα με το neatv.gr. Το ένα έγιναν τρια και εκείνη παραμένει από τον Οκτώβριο στο Children’s National Hospital της Ουάσινγκτον.

Η 15χρονη έχει υποβληθεί με επιτυχία σε δύο χειρουργεία και της απομένει το τελευταίο. Όμως, για να γίνει θα πρέπει η οικογένεια να καταθέσει το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή της και ανέρχεται σε περίπου 20.000 ευρώ.

Μέσω του εθελοντικού σωματείου «Παιδική Χαρά» κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει προχωρώντας στην κατάθεση ενός συμβολικού έστω ποσού στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί για το σκοπό αυτό.

(Αlpha Βank: GR9401407010701002002029468)