Συναντήσεις Μητσοτάκη με Αναστασιάδη και Νετανιάχου αύριο

466
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη-Αναστασιάδη

Συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, όσο και με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης αύριο, Πέμπτη.

Οι συναντήσεις θα γίνουν πριν την τελετή υπογραφής από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ της διακρατικής συμφωνίας για την κατασκευή του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed.

Σύμφωνα με πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, στις 10 το πρωί, ο πρωθυπουργός, θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, ενώ στις 2:00 μ.μ., ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου και θα ακολουθήσει γεύμα.

Στις 6 το απόγευμα ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου στις 18:10 θα συμμετάσχει στην τριμερή συνάντηση με τους Νίκο Αναστασιάδη και Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Θα ακολουθήσει, στις 6:30 το απόγευμα, η τελετή υπογραφής της διακρατικής συμφωνίας για τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου EastMed από τους υπουργούς Ενέργειας, παρουσία των τριών ηγετών.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Νίκος Αναστασιάδης και ο Μπενιαμίν Νετανιάχου θα κάνουν δηλώσεις και στις 8 το απόγευμα θα παρακαθήσουν σε δείπνο.